Dünya Kupası finali Muratpaşa'da

Güncelleme Tarihi:

Dünya Kupası finali Muratpaşada
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2017 12:14

Dünya Kupası finali Muratpaşa'da

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - Muratpaşa Belediyesi Süleyman Erol Yüzme Havuzu, 21 - 25 Eylül tarihlerinde düzenlenecek 2017 Paletli Yüzme CMAS Dünya Kupası Golden Finali'ne ev sahipliği yapacak.

Süleyman Erol Yüzme Havuzu, temmuz ayında gerçekleştirilen Senkronize Yüzme Şampiyonası'nın ardından bir uluslararası etkinliğe daha ev sahipliği yapıyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu, Dünya Sualtı Aktiviteleri Konfederasyonu (CMAS) ve Muratpaşa Belediyesi'nin sponsorluğunda 2017 Paletli Yüzme CMAS Dünya Kupası Golden Finali Süleyman Erol Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirilecek. 21 Ekim Perşembe kayıtlar ve antrenmanların yapılacağı final müsabakaları cuma saat 09.00'da düzenlenecek seremoniyle başlayacak. Final karşılaşmalarında ilk 2 gün senior ve junior kategorilerinde 50 metreden 800 metreye yarışmalar gerçekleştirilecek.

Finalin son günü 24 Eylül Pazar ise 4 bin metre açık deniz yarışmaları yapılacak. Kadınlar ve erkekler kategorilerinde yarışlar Konserve Koyu'ndan start alacak.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!