Düğünümüz var dostlar

Osman-Meral Yazıcı çiftinin kızları Nazlı Yazıcı, Ünsal-Neşe Sert çiftinin oğulları Kaan Sert’le flört etmeye başlamıştı. 6 Ekim’de nişanlanan sevgililerin, nişandan kısa süre sonra ayrıldığı yazılmıştı.

Haberin Devamı

Sevgilileri, geçen hafta sonu İpek Erçil’le Digitürk Genel Müdür Yardımcısı Kerem Ertan’ın Çırağan Sarayı’nda düzenlenen düğün töreninde gördüm.
Kaan Sert’in babası Ünsal Sert’in nikah şahitliği yaptığı düğünde Nazlı Yazıcı’nın anne ve babası Osman-Meral Yazıcı da vardı.
14 Haziran’da Çırağan Sarayı’nda evlenecek olan sevgililer, bu düğünle prova yapmış oldu...

Yatak modası

Halis Toprak’ın kızı Mine Toprak Ekmekçi, görümcesi Şule Pektaş’ın sahibi olduğu ortopedik yatak ve mobilya aksesuvarları markası Wellmore by Dr. Ergobed için davet veriyor. Bugün markanın Çiftehavuzlar’daki showroom’unda düzenlenecek davette 2013 koleksiyonu tanıtılacak.

Yaşı yaşına

Mehmet Ali Aybar’ın kızı Güllü Aybar, Türk Sineması’nın 70’li yıllardaki ünlü çocuk yıldızı Menderes Utku’dan ayrıldıktan sonra bir süre basketbolcu Murat Evliyaoğlu ile flört etmişti. Aybar, aradığı mutluluğu sonunda ‘yaşı yaşına uygun’ mimar Akın Nalça’da buldu. Uzun zamandır ortalıkta görünmeyen sevgililer, önceki gün Kanyon’da objektife takıldı. Akın Nalça ile Obika’da baş başa akşam yemeği yiyen Güllü Aybar, daha sonra eski sevgilisi Menderes Utku’nun ortağı olduğu Cinemaxi-mum’da film izledi.

Haberin Devamı

Aaa Ajda gelmiş!

Ajda Pekkan’ın kardeşi Semiramis Pekkan, önceki gün Gulu Lalvani ile City’s’deki Limonata’daydı. Neco’nun eski eşi Oya Germen ve İsmail Akkaya’nın da aralarında olduğu dostlarıyla hasret gideren Pekkan’ı görenler bir an “Aaa Ajda Pekkan gelmiş” yorumları yaptı.

Bebek var kayak yok

Kış aylarının popüler tatil adreslerinden Kartalkaya bu hafta sonu da iş ve sanat dünyasından ünlü isimleri ağırladı. Kartalkaya’daki Kaya Palazzo Otel’de tatil yapanlar arasında Anadolu Holding Yönetim Kurulu Üyesi İzzet Özilhan ile eşi Yasemin Ergene de vardı. İkinci çocuğuna hamile olan Yasemin Ergene, günü Drop Lounge’da dinlenerek geçirirken, İzzet Özilhan kayak yaparak stres attı.

Nişantaşı’nda yemek Bebek’te spor

Sinan Engin’i geçen hafta sonu Nişantaşı City’s AVM’nin içindeki Mahalle’de gördüm. Eşi Ayşe Engin ve kızı Elif’le kahvaltı yapan Sinan Bey, ailesiyle birlikte daha sonra soluğu Bebek’te aldı. Sahilde yürüyüş yapan aile, objektife mutluluk pozu verdi.

Haberin Devamı

Şarabın tadını duymak

Mövenpick Hotel İstanbul, görme engellilere yönelik özel bir şarap tadımı etkinliğine ev sahipliği yapıyor. Bugün 15.00-17.00 saatleri arasında düzenlenecek etkinliğe, GÖZDER üyesi 10 görme engelli katılacak. Gusto Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yalçın’ın yönetimindeki etkinlikte, Küp Şarapçılık’ın, şişesinde görme engellilerin parmak uçlarını kullanarak okumalarını sağlayan Braille Alfabesi kullandığı şaraplar tadılacak.

Yazarın Tüm Yazıları