Düğünlerde silah sıkılmasına denetim

Güncelleme Tarihi:

Düğünlerde silah sıkılmasına denetim
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2017 15:39

Düğünlerde silah sıkılmasına denetim

Haberin Devamı

 

Adem DURMAZ/KORKUTELi, (DHA) - KORKUTELİ'nde, düğünlerde silah sıkılmaması için jandarma ve polis kendi sorumluluk alanlarında denetim yapacak.
Korkuteli İlçe Danışma Kurulu toplantısı Kaymakam Erol Tanrıkulu başkanlığında yapıldı. Toplantıda emniyet ve jandarmanın kendi sorumluluk alanlarında düğünlerde silah atılmaması için önlem alması ve çalışma başlatması kararlaştırıldı. Toplantıda ayrıca tescilsiz ve plakasız motosikletlere yönelik uygulamaların aralıksız devam etmesi yönünde de karar alındı.
Kaymakam Erol Tanrıkulu, düğünlerde veya asker uğurlamasında havaya ateş açılmasının kültürümüzde yer almadığını vurgulayarak, bunun can ve mal güvenliğini tehlikeye düşürdüğünü, insanların huzurunu bozduğunu kaydetti.
Kaymakam Tanrıkulu, "Ülkemizin sorunu ve özelde de Korkuteli'mizin sorunu olan düğünlerde, nişan, kına, asker uğurlama diye tabir ettiğimiz güzel etkinliklerde kötü bir alışkanlıkla karşı karşıyayız. Toplum olarak bu olayı tasvip etmiyoruz. Bu sorunu el birliği ile güç birliği ile çözeceğiz. Burada herkese büyük göreveler düşüyor" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!