Düğün yapana balayı odası hediye

Güncelleme Tarihi:

Düğün yapana balayı odası hediye
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2016 18:44

Düğün yapana balayı odası hediye

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP’te düğünlerin gözde mekanı haline gelen Şirehan Otel, 2017 yılı rezervasyonlarını kampanya ile başlattı. 2017 Yılında Şirehan’da yapılacak rüya gibi bir düğünle dünya evine girecek olanlara, Hürrem Sultan balayı odasında bir gece konaklama hediye edilecek.

Türkiye’nin en büyük kervansaray oteli olan Şirehan’dan, 2017 yılında evlenecek olanlar için güzel haber geldi. Gaziantep’te hem yaz, hem de kış düğünlerinin favori mekanı olan Şirehan, yeni evlenen çiftlere unutulmaz bir gece de yaşatacak. Şirehan’da düğün yapanlar, yeni evli çiftler için özel olarak düzenlenen Hürrem Sultan balayı odasında bir gece misafir edilecekler.

Tarihi İpekyolu üzerinde bulunan Şirehan, tarih kokan yapısı, mistik havası ve unutulmaz lezzetleri ile yerli ve yabancı konuklardan ilgi görüyor. 1885 Yılında Halep Valisi Cemil Bey’in talimatları ile yapılan Şirehan, Osmanlı dönemine ait en güzel kervansaraylar arasında yer alıyor.

Şirehan Group Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Kavas, nişan ve düğün gibi etkinliklerin insan hayatındaki tarihi günler olduğunu belirterek, “Bu tarihi günü, Gaziantep’in tarihi ve kültürünü yansıtan, adeta bir müzeyi andıran, mistik ve otantik bir ortamda geçirmek isteyen çiftlerimizi Şirehan Otel’e bekliyoruz. 2017 yılı için düğün rezervasyonlarını almaya başladık. Üstelik çiftlerimize büyük bir sürprizimiz var. Önümüzdeki yıl otelimizde düğün yapacak olan çiftlerimize, özel olarak düzenlenmiş olan Hürrem Sultan balayı odasında bir gecelik konaklama hediye edilecektir” şeklinde konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!