DÜ Öğrencileri Karlıova’da Anasınıfı Açmak İçin Konser Düzenledi

Güncelleme Tarihi:

DÜ Öğrencileri Karlıova’da Anasınıfı Açmak İçin Konser Düzenledi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2015 17:49

DİCLE ÜNİVERSİTESİ (DÜ) MEZUNLARININ OLUŞTURDUĞU GRUP BAZEN, DÜ MEZUNLAR BİRİMİ İLE ZİYA GÖKALP EĞİTİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNİN ORTAK ÇALIŞMASI OLAN KARDELENLER KARLIOVA’DA PROJESİNE DESTEK VERMEK İÇİN KONSER DÜZENLEDİ.

Dicle Üniversitesi (DÜ) mezunlarının oluşturduğu Grup Bazen, DÜ mezunlar birimi ile Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi öğrencilerinin ortak çalışması olan Kardelenler Karlıova’da projesine destek vermek için konser düzenledi.
DÜ Kongre Merkezi’nde düzenlenen konsere DÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabri Eyigün, Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sait Yücel, Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kemal Timur, DÜ Devlet Konservatuarı Müdürü Doç. Dr. Kürşat Gülbeyaz, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.
Üniversite öğrencileri, konser öncesi kendi elleri ile yaptıkları yiyecekleri satmak için kermes açtı. Kermesin ardından sahneye çıkan Grup Bazen, dinleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.
2 saat süren konser sonunda Dicle Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabri Eyigün, grubu tebrik ederek solist Erkin Erol’a çiçek takdim etti. Prof. Dr. Eyigün, "Dicle Üniversitesi, mevcut öğrencilerinin her alanda gelişimi için yardım ettiği gibi, mezuniyet sonrası da onların yanında olmayı sürdürmektedir. Bu konserden elde edilecek gelirin de yine eski Dicle Üniversitesi öğrencisi olup da şimdi öğretmenlik yapan mezunlarımızın görev yaptığı okullara aktarılacaktır. Bu sosyal projede emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!