DSP Genel Başkanı Türker Yarın Adana’da

Güncelleme Tarihi:

DSP Genel Başkanı Türker Yarın Adana’da
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2015 10:20

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Dr. Masum Türker, seçim bildirgesini açıklamak ve DSP Adana Milletvekili adaylarını tanıtmak amacıyla yarın (30 Nisan Perşembe) Adana’ya gelecek.
DSP Adana İl Başkanı Fatma Altınok, yaptığı açıklamada, Dr. Masum Türker’in seçim çalışmaları kapsamında Türkiye’yi gezdiğini belirterek gittiği her yerde partinin seçim bildirgesi ve parti politikalarını vatandaşlarla paylaştığını söyledi
DSP’nin kendi kadro ve adaylarıyla seçime hazır olduğunu söyleyen Altınok, “Kendi kadrolarımız ve adaylarımızla seçime hazırız. Fakat bu seçimde aslında ülkemizin kaderinin oylanacağının da bilincinde olarak, üzerimize düşecek hiç bir fedakarlıktan kaçmayacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarım. Demokratik Sol Parti, bu ülkenin menfaatleri söz konusu olduğunda, her türlü sorumluluğu koşulsuz olarak almaktan çekinmemiştir. Yüce Türk Milletinin geleceği, bu vatanın birliği ve dirliği bütün partilerin, kişilerin üzerindedir” dedi.
Fatma Altınok, DSP Genel Başkanı Dr. Masum Türker’in 30 Nisan Perşembe günü saat 11:00’de Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenleyeceğini, saat 13:00’de Çukurova Televizyonu canlı yayın konuğu olacağını, ardından esnafı ziyaret edeceğini, saat 17:00’de ise Harb-İş Sendikası Toplantı Salonunda STK ve halkla buluşma, aday tanıtımına katılacağını kaydetti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!