DSMART şov başlıyor!

346 kanal ve 41 HD yayın ile 2014 yılına hızlı bir giriş yapmayı hedefleyen Dsmart, yeni kanallarını Nişantaşı Sofa Otel’deki Frankie’de tanıttı.

Haberin Devamı

Dsmart CEO’su Ali Güven, ev sahipliği yaptığı tanıtımda yenilikler ve projeler hakkında bilgiler verirken, Dsmart’ın 2014’ü 10 yeni sinema salonu ve 8 HD yayınla karşılayacağını söyledi. Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan’ın ile Arzuhan Doğan Yalçındağ’ın da hazır bulunduğu tanıtımda iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri, Evrim Özkaya ve orkestrasının müzikleriyle eğlendi.

Kar yapay lezzet gerçek

1926’dan bu yana çikolata ile lüksü buluşturan Godiva, “Make it Magical” konsepti altında yaratılan 2014 Yılbaşı Koleksiyonunu, Nişantaşı Mağazası’nda tanıttı. Ülker Kurumsal İletişim Genel Müdürü Zuhal Şeker Tucker’ın ev sahipliği yaptığı tanıtımda Signature, Delicate ve Novelty isimli koleksiyonlar ikram edildi. Yılbaşı kutlaması için özel olarak süslenen mağazanın dışında özel efektler eşliğinde yapay kar yağdırılırken, şampanya ve çilek eşliğinde sunulan çikolatalar büyük beğeni gördü.

Haberin Devamı

Birand doğum gününde anıldı

Geçen yıl hayata gözlerini yuman usta gazeteci Mehmet Ali Birand, ölümünün ardından ilk doğum gününde Nişantaşı’ndaki Park Şamdan’da gerçekleşen bir etkinlikle anıldı. Mehmet Ali Birand’ın eşi Cemre Birand ve oğlu Umur Birand’ın organize ettiği etkinliğe, iş, sanat, siyaset ve medya dünyasının ünlü isimleri katıldı.

KISA KISA

Elit düğün

Elite World Hotels zincirinin Genel Müdürü, Ünsan Şınık’ın kızı Miray Şınık, Hakan Dörter’le evlendi. Elite World İstanbul Hotel’de gerçekleşen düğün törenine, iş, sanat ve turizm dünyasının ünlü isimleri katıldı.

Supergirller buluştu

Milka Karaağaçlı, “DC Comics” karakterlerinden esinlenerek tasarladığı yeni mücevher koleksiyonunu tanıttı. Etel Baler’in ev sahipliğinde “Kısmet by Milka Nişantaşı Showroomu’nda yapılan tanıtıma, iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı. Siren Ertan’ın da aralarında olduğu isimler 35 parçadan oluşan “DC Comics” koleksiyonunda yer alan Supergirl, Batgirl ve Wonder Woman tasarımlarını yakından incelerken, alışveriş yapmayı da ihmal etmedi.

GECE KUŞU

Sanat ve eğlence atölyesi

Eren Onurlu, Joana Kohen ve Lakormis’in Atelier Art Piece için tasarladığı sanat eserleri ve canlı performansları DJ Gazali’nin müziğiyle, renkli bir gecede buluştu. Beyoğlu’ndaki Date’e yapılan ve ortak noktaları yaratıcılık olan 3 sanatçı eserlerini canlı performanslarla sergilerken, sanatın eğlenceyle buluştuğu etkinlik DJ Gazali’nin ritmik müzikleri eşliğinde renklendi.

Haberin Devamı

Gaziantep’e Divan konforu

Türkiye’de otelcilik sektörünün ekolü olan, yurt dışı ve yurt içinde hayata geçirdiği projeleriyle her geçen gün büyüyen Divan Grubu, yeni otelini Gaziantep’te açıyor. 16 Aralık’ta Gaziantep’i Divan konukseverliği ile buluşturacak olan Divan Gaziantep, şehrin en yeni ve heyecan verici mekânı olmayı hedefliyor.

AJANDA

Serdar Bilgili’nin sahibi olduğu Akaretler’deki W Otel’in içindeki W Lounge, Aykut Gürel ve arkadaşlarının canlı müzik performanslarıyla kış sezonuna hızlı bir giriş yapmıştı. Her hafta farklı bir DJ’in performans sergilediği W Lounge bu gece DJ Murat Tokuz’u ağırlıyor.

Yazarın Tüm Yazıları