DSİ Genel Müdür Yardımcısı Üzücek, Antalya’da İncelemelerde Bulundu

Güncelleme Tarihi:

DSİ Genel Müdür Yardımcısı Üzücek, Antalya’da İncelemelerde Bulundu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2015 10:13

DSİ GENEL MÜDÜR YARDIMCISI ERGÜN ÜZÜCEK, ANTALYA'DA İNCELEMELERDE BULUNDU

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdür Yardımcısı Ergün Üzücek, Antalya’da incelemelerde bulundu.
DSİ Genel Müdür Yardımcısı Ergün Üzücek, Antalya’da düzenlenecek olan Barajlar ve HES çalıştayı için geldiği Antalya’da incelemelerde bulundu. Üzücek, Barajlar ve HES Dairesi Başkanı Tuncer Dinçerkök, Barajlar ve HES Dairesi Başkan Yardımcısı Semih Vural ile birlikte DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür’ün eşliğinde ilk olarak Gazipaşa Gökçeler Barajı inşaatında incelemelerde bulundu. Üzücek daha sonra, Küçük Aksu Barajı inşaatında incelemelerde bulunarak, şantiyede işin seviyesi hakkında Kontrollük teşkilatından brifing aldı. Üzücek ve beraberindekiler Küçük Aksu Barajının ardından son olarak Aksu Çayı Islahı işi kapsamında 2. kilometre’de devam eden köprü çalışmasının yapıldığı alanda incelemelerde bulundu.
Genel Müdür Yardımcısı Üzücek incelemelerinin ardından, “Küçük Aksu Barajında yaptığımız incelemelerde Derivasyon Tünelinin kazı ve desteklemelerinin tamamlanarak beton aşamasına gelindiğini, gövde sıyırma kazılarına başlanabilir durumda olduğunu, şantiye tesisleri ile mobilizasyonun üst seviyede ve çalışmaların sorunsuz devam ettiğini gördük. Küçük Aksu Baraj inşaatımızın hedeflerimiz doğrultusunda devam etmektedir” dedi.
Aksu Çayı Islahı çalışmalarının yüzde 50’nin tamamlandığını belirten Üzücek, “Kasım Ayında Antalya’da yapılacak olan G-20 zirvesinin geçiş güzergâhının taşkın seddesinin üzerinden geçiyor olması ve bu mevkide yapılan köprünün G-20’nin yapılacağı Kasım ayına yetiştirilmesi bu vesile ile büyük önem arz etmektedir” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!