DSİ Aksu Çayında Köprüleri Tamamladı

Güncelleme Tarihi:

DSİ Aksu Çayında Köprüleri Tamamladı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2015 14:35

dsi 13. bölge müdürlüğü tarafından aksu çayında yapılan köprüleri tamamladı

Devlet Su İşleri(DSİ) tarafından Aksu Çayı’nda başlatılan 2 adet köprü tamamlandı. DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Bölge Müdür Yardımcısı Köksal Buğra Çelik ve yüklenici firma yetkilileri ile Aksu Çayı km;2+0007’de yapımı tamamlanan köprüde incelemede bulundu.
İncelemelerinin ardından bir açıklama yapan DSİ 13. Bölge Müdürü Özgür, “Aksu Çayı Islah çalışmalarımız kapsamında ve 15- 20 Kasım tarihleri arasında ülkemizde ilk defa yapılacak olan G-20 Zirvesi açısından önem arz eden Aksu Çayı km;2+007’da Bölge Müdürlüğümüz tarafından iki adet köprü yapılarak hizmete sunulmuştur. 142 metre uzunluğunda, 8 metre genişliğinde 7 Ayak ve 6 açıklıktan oluşan 2 adet köprü 80 günlük kısa bir zaman diliminde yapılarak Antalyalıların hizmetine sunulmuştur” dedi.
YOĞUN ÇABA HARCANDI
Köprülerin G-20 zirvesinden dolayı çok büyük önem arz ettiğini ifade eden Bölge Müdürü Turkay Özgür, DSİ elemanları ve yüklenici firma elemanlarının çok büyük çaba ve gayret gösterdiklerini ifade etti. Özgür, “24 saat durmadan ekibimiz ile birlikte yoğun bir mesai harcadık. Şimdi ise harcanan emeğin karşılığında böylesi devasa bir yapının tamamlandığını görmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Emeği geçen herkesi tebrik ediyor, köprülerin hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan diliyorum’ şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!