Dragon Festivali yeniden başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Dragon Festivali yeniden başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2011 00:00

Kurumlar arası gerçekleştirilen en geniş katılımlı sportif etkinlik olan “Dragon Festivali” ikinci kez düzenleniyor. Mogan Park’taki festival, 18-19 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek.

TÜRKİYE’de kurumlar arası gerçekleştirilen en geniş katılımlı sportif etkinlik olarak dikkati çeken “Dragon Festivali”, Denizcilik Müsteşarlığı’nın desteğiyle ikinci kez Ankara’da düzenlenecek.

Yapılan yazılı açıklamaya göre, Mogan Park’ta düzenlenecek festival, 18-19 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek. Katılım talebinde bulunan tüm firmalar, sosyal gruplar ve sivil toplum kuruluşlarına açık olan etkinliğe, bugüne kadar Türkiye’nin önde gelen kurumsal firmalarından 500’den fazla takım katılım gösterdi.

Ankara’da ise yedekleriyle birlikte toplam 22 kişilik ekibini oluşturup, antrenmanlarına devam eden kuruluşların arasında, “Roketsan, Assistt, Anadolujet, Globalstar, Avrasya, Datasel, Havelsan, Başarsoft, Bilkent Holding, Hitit Dragon Kulübü, 1001 Çiçek Eğitim Kurumu, Üzümcü Medikal, Enocta, Yüksel Proje, Yiğit Akü, Eser Holding, ATÜ Denizcilik Müsteşarlığı, Gölbaşı Gençlik Konseyi” de bulunuyor.

Engelliler de katılıyor

FESTİVALDE, BAGES/BEYAZFİLO ve Başkent Görme Engelliler Spor Kulübü de Atatürk Kız Yetiştirme Yurdu sosyal sorumluluk projesi kapsamında kürek çekecek. Festival, katılımcı firmalar için çalışanların takım halinde, yöneticiler ve diğer çalışanlarla bir arada yarışmaları, ofis çalışanlarının iş dışında bir araya gelip eğlenceli vakit geçirmeleri açısından insan kaynakları motivasyon aracı özelliği taşıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!