Döşemealtı'nın gururu oldular

Güncelleme Tarihi:

Döşemealtının gururu oldular
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2017 11:07

Döşemealtı'nın gururu oldular

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - DÖŞEMEALTI Belediye Başkanı Turgay Genç, halterde Avrupa ve Türkiye'de çeşitli dereceler elde eden sporcuları kabul etti.
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Kosova'nın Priştine kentinde düzenlenen Avrupa Halter Şampiyonası'nda 3'üncü, Çanakkale'deki müsabakalarda Türkiye Şampiyon olan Fettah Aydın, Türkiye Şampiyonası'nda dereceye giren Hatice Serttaş, Tuğçe Ayten Karamanlı, Cansu Karakaya ve Taner Ateş'i kabul etti. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Karsavurdan, Milli Takım Antrenörü Mustafa Karış, Antalya Yiğit Gençlik Spor Kulüp başkanları İzzet Eryılmaz ve Ali Eryılmaz'ın da eşlik ettiği sporcuları tebrik eden Başkan Genç, başarılarla ilçe halkının gururlandığını söyledi.
Milli Takım Antrenörü Mustafa Karış ise halter branşında Döşemealtı'nın ilk milli sporcusu olan Fettah Aydın'ın, 2020'de düzenlenecek olimpiyatlar için aday kadroda yer aldığını söyledi. İlçede spora ve sporcuya destek olduklarının altını çizen Başkan Genç, sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!