Dominika Cibulkova: Sharapova itici, kibirli ve soğuk

Güncelleme Tarihi:

Dominika Cibulkova: Sharapova itici, kibirli ve soğuk
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2016 16:13

Kadınlar dünya sıralamasının 53. basamağındaki Slovak tenisiçi Dominika Cibulkova, doping testinin pozitif çıkmasının ardından geçici olarak men edilen Rus Maria Sharapova'nın itici, kibirli ve soğuk biri olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

2014 Avustralya Açık finalisti Cibulkova, yasaklı maddeler listesine girdiğini bilmeden kullandığı meldonyum yüzünden hakkında soruşturma tamamlanıncaya kadar turnuvalara katılması yasaklanan Sharapova'ya ilişkin sport.sk haber sitesine açıklamalarda bulundu.

Sharapova’nın doping testini geçememesi sonrası spor kamuoyunun verdiği tepkiye şaşıran Cibulkova, "Bir çoğu olaya politik yaklaşıyor. Bu beni çok şaşırttı. Çünkü aslında herkes aksini düşünüyor." ifadelerini kullandı.

Fransa Açık'ta yarı finale yükseldiği 2009'da dikkatleri üzerine çeken Slovak raket, Sharapova ile ilgili samimi düşüncülerini paylaşan tek isim olmak istemediğini belirterek, "Tek bir şey söyleyebilirim: Sharapova için hiç üzgün değilim. Kendisini de özlemiyorum. Sharapova itici, kibirli ve soğuk biri. Soyunma odasında yanında oturduğunuzda ‘Merhaba’ bile demez" diye konuştu.

Haberin Devamı


Kariyerinde 5 grand slam şampiyonluğu bulunan Sharapova, 7 Mart'ta düzenlediği basın toplantısında, "Doping testim pozitif çıktı ve tüm sorumluluğu alıyorum. 'Mildronat' denen bu ilacı, doktorumun gözetiminde 10 yıldır kullanıyorum. Birkaç gün önce Uluslararası Tenis Federasyonundan (ITF) bir mektup aldım ve bu maddenin diğer adının da 'meldonyum' olduğunu öğrendim. Fakat 1 Ocak'tan itibaren yasaklı maddeler listesine alındığını bilmiyordum" demişti.

BAKMADAN GEÇME!