Domif 2015’te Büyükşehir Farkı

Güncelleme Tarihi:

Domif 2015’te Büyükşehir Farkı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2015 16:05

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Doğu Marmara İnsan Kaynakları, İstihdam Fuarı ve Üniversite Tanıtım Günlerine katıldı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 7 Mayıs Perşembe günü Uluslararası Fuar Merkezi’nde açılan, 8 ve 9 Mayıs günlerinde de ziyaretçilere açık olacak olan Doğu Marmara İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı ve Üniversite Tanıtım Günleri’ne katıldı.
Birçok kurumun yer aldığı Doğu Marmara İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı’nda (DOMİF 15),KO-MEK, Kent Konut, İnsan Kaynakları ve İSU stant açtı. Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı özellikle öğrenci ve iş arayanlara iş bulma teknikleri, kamuda istihdam şekilleri, KPSS süreci, staj olanakları ve kariyer planlamasının nasıl yapılması gerektiği konularında bilgilendiriyor.
DOMİF15’teki KO-MEK standında istihdama yönelik kursları, arıcılık, gaz altı kaynakçılık, hasta ve yaşlı bakımı, autocad, fidan üretimi, kurban kesim elemanı, yönetici asistanlığı, sabun yapımı, cam üfleme ve hasta kabul işlemleri kurslarının tanıtım videoları ve slâytlar ile meslek tanıtımları yapıldı. Kurs yöneticileri, standa gelen vatandaşlara bu eğitimlerin hangi kurs merkezlerinde verildiği konusunda da bilgilendiriyor. Ayrıca stantta kursa kayıt formları dağıtılıyor, ilgilenen vatandaşlar formları doldurabiliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!