Doll: 'İkinci golü bulamadık'

Güncelleme Tarihi:

Doll: İkinci golü bulamadık
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2009 17:31

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Thomas Doll, Gaziantepspor karşısında 1-0 öne geçtikten sonra ikinci golü bulmaları gerektiğini söyledi.

Haberin Devamı

Teknik direktör Thomas Doll, 1-1 berabere kaldıkları Gaziantepspor  karşılaşmasının ardından düzenlenen basın toplantısında, oyun anlayışlarının 1-0  öne geçtikten sonra 2. golü bulmak üzerine olduğunu belirterek, “İkinci golü  bulmak gerekiyordu. Bu golü bulsaydık, ikinci yarı geriye yaslanıp, ayağa pas  yaparak, kontratağa kalkacaktık ama böyle olmadı” dedi.

Doll, maçı kaybedebileceklerine de dikkati çekerek, “Gaziantepspor  ikinci yarı daha coşkulu ve istekliydi. Daha çok pozisyonları vardı. Hatta 2-1  maçı kazanabilirlerdi. Aldığımız bir puan bizim için iyi” diye konuştu.

Orta saha oyuncusu Burhan Eşer de saha koşullarının çok ağır olduğunu  bildirerek, şunları kaydetti: “İlk yarı iyi mücadele ettik. Maçın hakkı beraberlikti. Mutlak üç puan  almamız gerekiyordu. Önümüzde Galatasaray maçı var. Bu maçtan dersler çıkararak,  Galatasaray'dan puan veya puanlar almak istiyoruz.”

Haberin Devamı

BAŞKAN CAVCAV'IN AÇIKLAMALARI

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav da karşılaşma sonrası yaptığı  açıklamada, saha ve hava koşullarında oynamanın zorluğuna vurgu yaparak, şunları  kaydetti:
“Sahada top kalkmıyordu. Üç puan almamız gerekiyordu. Pozisyon bulmamıza  rağmen ikinci golü bulamadık. Centilmence bir maç oldu. İki takımı da  kutluyorum.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!