Doktorlar anne karnında bebek fotoğrafları ile yarışıyor

Güncelleme Tarihi:

Doktorlar anne karnında bebek fotoğrafları ile yarışıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2016 16:13

Doktorlar anne karnında bebek fotoğrafları ile yarışıyor

Haberin Devamı

Cafer ZENGİN/KAYSERİ, (DHA)- TÜRK Jinekoloji ve Obstetrik Derneği (TJOD) tarafından Mayıs ayında başlatılan '2 ve 4 boyutlu Ultrason Fotoğraf Yarışması' devam ediyor. Doktorlar, anne karnında bebeklerin en iyi pozlarını yakalamak için kıyasıya yarışırken, her ay kurul tarafından belirlenen ve 'Ayın fotoğrafı' seçilen eserlerin 5-9 Ekim 2016 tarihlerinde Antalya’da yapılacak 14'üncü Ulusal TJOD Kongresi’nde sergileneceği ifade edildi.
Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği (TJOD) tarafından Mayıs ayından itibaren başlatılan 'Anı Yakalayın Ultrasonografi Fotoğraf Yarışması' için ülke genelinde görevli doktorlar kıyasıya yarışıyor. Eylül ayında sona erecek olan ve Türkiye çapında en iyi 2 veya 4 boyutlu ultrason görüntülerinin yarıştığı yarışmada Ağustos ayı birincisi Kayseri’den çıktı. Memorial Hastanesi’nde görevli Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç Dr. Gökalp Öner, yarışmanın Ağustos ayı birincisi oldu. Öner, Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği Başkanı Prof. Dr. Cansun Demir ve ekibine, emeği geçenlere teşekkür ettiğini anlatırken, şöyle dedi:
"Akademik kurul tarafından seçilen bu fotoğraflar, 5-9 Ekim 2016 tarihlerinde Antalya gerçekleştirilecek olan 14'üncü Ulusal TJOD Kongresi’nde sergilenecektir. Ayın kazanan hekimleri arasından da yılın birincisi, 14'üncü Ulusal TJOD Kongresi’nde yapılacak  seçimde belirlenecek ve 2017’de gerçekleşecek '15'inci Ulusal TJOD Kongresi'ne katılım hakkı kazanacak. Ben de anne karnında 33 haftalık olan şirin bir bebeğimizin o güzel anını yakaladım ve Ağustos ayı birincisi oldum. Anne karnında bebekler en güzel pozlarını aileleri ve doktorlar için vermeye devam ediyor. Bizler de anne ve babalar için de çok özel olan o anları en iyi şekilde fotoğraflamak ve güzel bir anı olara geleceğe taşınması için gayret gösteriyoruz."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!