Doktor Kutoğlu

Ünlü modacı Atıl Kutoğlu’nun ‘Dr. Jivago’ filminden esinlenerek hazırladığı ve Mercedes Benz İstanbul Fashion Week’te sergilediği ilkbahar yaz koleksiyonu Avrupa medyasında geniş yer buldu.

Haberin Devamı

Almanya’nın yüksek tirajlı dergisi Bunte, verdiği habere, ‘Doktor Kutoğlu’ diye başlık attı.

Bunte sosyetesi
Haberde Kutoğlu’nun defilesinde podyuma çıkan model Larissa Marolt ile birlikte, Avusturyalı sahne yıldızı olan Dagmar Koller, Prenses Camilla von Habsburg ile Sevil Sabancı ve kızı Melisa Tapan da yer aldı.

Alman RTL, ZDF ve VOX, Avusturya TV kanalları ORF ve Puls4 başta olmak üzere birçok TV kanalı, gazete ve internet sitesi Kutoğlu’nun defilesinden övgüyle bahsederken, Fransız ‘Journal du Textil’ Dergisi de koleksiyona yer ayırdı.

Hayırlı işler
Arzu Sabancı, Türkiye Distribütörü olduğu İtalya’nın dünyaca ünlü moda markası Pinko’nun 2014 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nu bugün Edition Otel’de gerçekleşecek defileyle tanıtacak. Sosyal sorumluluk projelerine verdiği desteklerle adından söz ettiren Sabancı, defileden elde edilecek gelirin tümünü kendisinin de kurucuları arasında olduğu EPOS 7 Derneği’ne bağışlayacak.

Haberin Devamı

Gecelerden bir yıldız kaydı
Barış Tansever’in sahibi olduğu Ulus’taki Sunset, Yıldızlı Geceler adıyla Türkiye’nin ünlü DJ’lerini ağırlamaya başlamıştı. Suat Ateşdağlı’nın da aralarında olduğu Türkiye’nin en iyi DJ’leri ile Yıldızlı Geceler’de performans sergileyen Sunset’in 20 yıllık DJ’i Yener,
hayata gözlerini yumdu. Barış Tansever, “Beni öldüğümde Ulus sırtlarındaki mezarlığa gömün, oradan hem Boğaz manzarasını görürüm hem de Sunset’in müziğini duyarım” diyecek kadar müzik ve Sunset aşığı olduğunu söylediği DJ Yener’i Ulus’taki aile mezarlığına defnetmek istedi. Ancak Yener prosedürler izin vermediği için Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedildi.

Erdem Kınay Chanta’da
Mehmet Ali Erbil ve Stelyo Pipis’in Beyoğlu’nda açtıkları Chanta, müzik ve dans dolu bir gece vaat ediyor. Mekan bu gece, “Helal Ettim” şarkısında birlikte çalışan ünlü DJ Erdem Kınay ile Merve Özbey’in performansına ev sahipliği yapacak.

Yazarın Tüm Yazıları