Doktor Almacıoğlu, hasta kabulüne başladı

Güncelleme Tarihi:

Doktor Almacıoğlu, hasta kabulüne başladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2016 10:31

Doktor Almacıoğlu, hasta kabulüne başladı

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP Özel Sani Konukoğlu Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Polikliniği'nde kadrosuna dahil ettiği Dr. Mehmet Almacıoğlu hasta kabulüne başladı.

1982 yılında Gaziantep'te doğan, ilk, orta ve lise eğitimini Gaziantep'te tamamlayan Dr. Almacıoğlu, Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 2007 yılında mezun oldu. Dr. Almacıoğlu, mecburi hizmet süresinin ardından Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları alanında başladığı uzmanlık eğitimini 2014 yılında tamamladı. Türk Pediatri Kurumu Üyeliği, Avrupa Alerji İmmünoloji Derneği ve Türkiye Alerji ve İmmünoloji Derneği Üyeliği ve bu kuruluşların kongrelerinde bilimsel çalışmalar yürüttü.

Kilis Devlet Hastanesi'nde, Devlet Hizmet Yükümlüsü olarak görev yapan Dr. Almacıoğlu, 2016 Mart ayı itibarı ile Özel Sani Konukoğlu Hastanesi'nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olarak göreve başladı. Evli ve bir çocuk babası olan Dr. Almacıoğlu, uzmanlık eğitimi süresince özellikle sağlıklı bebek ve çocuk gelişiminin takibi ve desteklenmesi, yeni doğan bebek ve anne sağlığı, akciğer hastalıkları, astım ve alerjik hastalıklar, sindirim sistemi hastalıkları, kilo eksikliği, boy kısalığı, tiroit ve ergenlik hastalıkları, çocukluk çağının ateşli hastalıkları konuları üzerinde çalışmalar yaptı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!