Doğum fotoğrafı stüdyosu açtı

Güncelleme Tarihi:

Doğum fotoğrafı stüdyosu açtı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2016 11:20

Doğum fotoğrafı stüdyosu açtı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'nın ilk doğum fotoğrafı stüdyosu, doğum fotoğrafçılığı yapan Sedef Kocaş tarafından Fener Mahallesi'nde açıldı.

Antalya'da 7 yıldır doğum fotoğrafçılığı yapan Sedef Kocaş, yeni doğan çocuk fotoğrafı çekimi için kentteki ilk stüdyoyu kurdu. Fener Mahallesi 1970 Sokak'taki Cemre Apartmanı'nda yer alan stüdyonun açılışına, Kocaş'ın yakınları katıldı.

Antalya'nın ilk doğum fotoğrafı stüdyosunu kurduğu için heyecanlı olduğunu anlatan Kocaş, ABD'de yaygın olarak fotoğraf çekimi yapılan sistemi Antalya'da gerçekleştirdiğini dile getirdi. Kocaş, çocukluğunda fotoğraf çekme tutkisunu turizm sektöründe emekli olduktan sonra fotoğrafçılık eğitimi alarak, mesleğe dönüştürdüğünü anlattı. Yurtdışında fotoğrafçılık eğitimi aldıktan sonra doğum fotoğrafçılığını meslek edindiğini kaydeden Kocaş, stüdyosunda bebeklerin fotoğraf çekimini yaparak, ailelere hayatlarındaki o anın mutluluğunun ölümsüzleştiren kareler sunduğunu söyledi. Stüdyo hayalini gerçekleştirdiğini için mutlu olduğunu anlatan Kocaş, Stüdyo B Newborn adını verdiğin stüdyosunda 'mucizenin fotoğrafla büyülenmiş hali' sloganını benimsediğini anlattı.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!