Doğulu çaylaklar güldü

Güncelleme Tarihi:

Doğulu çaylaklar güldü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 1998 00:00

Haberin Devamı

NBA'in All-Star etkinliklerindeki çaylaklar maçında Doğu Karması, Batı'yı 85-80 yenerken, Litvanyalı Ilgaustas 18 sayıyla en skorer oyuncuydu.

NBA'in All-Star etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen çaylaklar maçında Doğu Karması, Batı Karması'nı 85-80 yendi. Cleveland Cavaliers'in maçtaki 3 çaylağından biri olan Litvanyalı Zydrunas Ilgauskas 18 sayı ile en skorer oyuncu olurken, New Jersey Netsli Keith Van Horn da 17 sayı attı. 3 sayı yarışmasında Utah Jazzlı Jeff Hornacek finalde yarıştığı Dallas Mavericksli Hubert Davis'i 16-10 yenerek birinciliği kazandı. New York Knicks taraftarı 40 yaşındaki Saul Holcman ise özel yarışmada 3 sayılık atışı çemberden dönünce 1 milyon dolarlık ödülü kazanamadı. Bayanlar Ligi'nin de dahil edildiği ve belirli bölgelerden yapılan atışları içeren ‘‘2 Ball’’ yarışmasını Cylde Drexler ve Cynthia Cooper’lı Houston takımı kazandı.

BEŞİNCİ OLDULAR

Basketbolun efsane isimlerinden Magic Johnson'ın çalıştırdığı ve Los Angeles Lakerslı Kobe Bryant ile Lisa Leslie'nin yer aldığı Los Angeles takımı ‘‘2 Ball’’ yarışmasında 8 takım arasında 5. oldu.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!