Doğu’nun ezici üstünlüğü: 31-18

Güncelleme Tarihi:

Doğu’nun ezici üstünlüğü: 31-18
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2000 00:00

Haberin Devamı

Geçen yıl lokavt nedeniyle gerçekleştirilemeyen NBA All-Star etkinliğinin 1 yıl gecikmeyle 49'uncusu San Francisco Oakland Arena'da gerçekleştrildi. Batı Karması, 31 kez yenildiği Doğu Karması karşısında 18. galibiyetini aldı.

Soul müziğin dev ismi Al Green'in ABD Milli Marşı'nı söylemesiyle start alan gecede, maçın devre arasında bir de mini konser vardı. ABD'nin ünlü müzik yıldızları LL Cool J, Mary J Blige, Martina McBride ve 98 Degrees, basketbolseverlere müthiş bir şov sundular.

NBA All-Star maçı, aralarında Kanal D'nin de bulunduğu 200 TV kanalı tarafından canlı olarak dünyanın dört bir yanında yayınlandı. Yüzmilyonlarca kişi tarafından izlenen maç 42 ayrı dile çevrilerek anlatılmış oldu.

NBA sponsoru olan Sprite'ın kampanyasına katılan bir grup Türk talihli de maçı tribünden izledi. Türk talihliler, Sprite'ın reklam yıldızı olan Detroit Pistons'lu Grant Hill'le de bir araya geldi.

NBA'nın efsane isimlerinden, 13 kez All-Star maçında yer alan, bir çok rekorlara imza atan ancak geçen yıl ölen Wilt Chamberlain, gecede özel hazırlanmış bir video gösterisiyle anıldı. Gecede Michael Jordan'a da özel bir ödül verildi.

Maçı izleyenler arasında Magic Johnson, aktör Michael Keaton ve model Tyra Banks da bulunuyordu.

All-Star etkinliğinde düzenlenen üç sayı yarışmasını geçen All Star'ın da birincisi olan Utah Jazz'ın deneyimli oyuncusu Jeff Hornacek kazandı. Hornecek, 2 Ball yarışmasında da birinciliği kadın basketbolcu Natalie Williams'la birlikte paylaştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!