Doğaseverler doğa yürüyüşünde buluştu

Güncelleme Tarihi:

Doğaseverler doğa yürüyüşünde buluştu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2017 16:20

Doğaseverler doğa yürüyüşünde buluştu

Haberin Devamı

KONYA,(DHA)- BEYŞEHİRLİ  ve Konyalı doğaseverler kış dönemi sonu doğa yürüyüşü etkinliğinde Antalya’da buluştu.
Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, yaptığı açıklamada, dernek bünyesinde faaliyet gösteren Beyşehir Doğa Yürüyüşleri Topluluğu olarak yeni bir doğa yürüyüşü etkinliğine imza attıklarını belirtti.
Topluluk olarak düzenledikleri Antalya'nın Akseki ilçesi Sarıhacılar Doğa Yürüyüşü ve Ormana Üzümdere Gezisi'ne büyük çoğunluğu Beyşehir'e Konya'dan gelen toplam 52 doğaseverin katıldığını belirten Büyükkafalı,
"Derneğimiz ofisindeki buluşmanın ardından 3 farklı araçla Akseki ilçesine bağlı Sarıhacılar'a giderek doğa yürüyüşümüzü buradaki dağlık alanda gerçekleştirdik. Zaman zaman doğada kar örtüsü altında yürüdük. Akseki'de düğmeli evleri ziyaret ettik, o muhteşem dokuya tanıklık ettik. Sarıhacılar'da Akseki'ye göç yolundan 4 kilometre boyunca yürüdük. Doğada baharın habercisi açan ilk çiçekleri olan nevruz ve çiğdemleri fotoğrafladık. Doğaseverlerimiz, Üzümdere ve Ormana bölgesini de gezdirirken, Gembos ovasını tanıttık. Kış döneminin sonunda bahar bahar mevsimine girilirken yine çok güzel bir doğa etkinliği oldu.Herkesin memnun kalması bunun en güzel göstergesiydi."

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!