Doğanspor’dan muhteşem açılış

Güncelleme Tarihi:

Doğanspor’dan muhteşem açılış
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 1998 00:00

Haberin Devamı

2.Lig'in yeni takımlarından Gümüşhane Doğanspor 1998-99 futbol sezonunu görkemli bir törenle açtı. Adalet Bakanı Oltan Sungurlu'nun da katıldığı törene kırmızı beyazlı renklere gönül veren taraftarlar büyük ilgi gösterdi.

Sungurlu da katıldı

Türkiye 2.Ligi'nin yeni takımlarından Gümüşhane Doğanspor dün Atatürk Stadı'nda düzenlenen görkemli bir törenle yeni sezona 'merhaba' dedi. Yeni transferlerle güçlendirdiği kadrosuyla hedefini ilk 5 olarak belirleyen kırmızı beyazlı ekibin sezon açılışına Gümüşhaneli Adalet Bakanı Oltan Sungurlu, Gümüşhane Valisi Mustafa Çetin ve Kulüp Başkanı Naim Ağaç katıldı.

Kurban kesildi

Sezon açılışı töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından Gümüşhane Doğanspor Kulübü Başkanı Naim Ağaç, taraftarlara hitaben bir konuşma yaptı. Naim Ağaç'tan sonra konuşan Gümüşhane Valisi Mustafa Çetin, Gümüşhane Doğanspor'un 2.Lig'de de büyük başarılara imza atacağına inandığını söyledi. Son olarak Oltan Sungurlu'nun konuşmasının ardından kurban kesildi ve futbolcular tek tek taraftarlara tanıtıldı.

Telekom'a gol yağdırdılar: 4-1

Gümüşhane Doğanspor, sezon açılışında karşılaştığı Trabzon Telekomspor'u K.Yusuf, Hakan, penaltıdan Serkan ve Gürkan'ın golleriyle farklı yendi. Telekom'un tek golünü Haluk penaltıdan kaydetti.

Gümüşhane Doğanspor, sezon açılışında konuk ettiği Trabzon Telekomspor'u 4-1 yendi.

9.dakikada ceza alanında meydana gelen karambolde K.Yusuf'un vurduğu top ağlara gitti: 1-0.

30.dakikada Koray'ın sert şutu altı pasta K.Yusuf'un eline çarptı. Orta hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Haluk skoru 1-1 yaptı.

45.dakikada Ahmet'in sağdan ortaladığı topa Hakan çapraz pozisyonda sert vurdu: 2-1. İlk yarı bu skorla kapandı.

Gümüşhane Doğanspor 55.dakikada üçüncü golüne kavuştu. Bu dakikada ceza alanına giren Hakan, Gökhan tarafından yere indirildi. Hakem bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Atışı Serkan gole çevirdi: 3-1.

75.dakikada Gümüşhane Doğanspor'un 20 metre mesafeden kazandığı serbest atışı Gürkan kullandı. Yerden sert giden top kalecinin uzanamayacağı köşeden filelere gitti: 4-1. Maç da bu skorla sona erdi.

STAT: Atatürk

HAKEMLER: Zeki Kaya (*), Özdem Bostan (**), Sinan Salantu (**)

GÜMÜŞHANE DOĞANSPOR: Cem (**) (Dk.60 Tolga **) - Arif (**), Kadir (***), B.Yusuf (**), Fikret (***), Hakan (***), Aşkın (**) (Dk.46 Gürkan **), Ahmet (**) (Dk.46 İsmail **), K.Gökhan (**) (Dk.46 Serdar **), Serkan (***) (Dk.60 Burak **), K.Yusuf (***) (Dk.46 Mehmet **)

TRABZON TELEKOMSPOR: Yahya (*) (Dk.63 Ender **) - Bülent (**), Ahmet (**) (Dk.53 Gökhan *), Sezgin (**), Lütfü (*), Haluk (**), Koray (**), Serdar (**), Suat (*) (Dk.52 Ümit *), Turgay (**), Recep (**) GOLLER: Dk.9 K.Yusuf, Dk.45 Hakan, Dk.55 penaltıdan Serkan, Dk.75 Gürkan (Gümüşhane Doğanspor), Dk.30 penaltıdan Haluk (Telekom)






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!