Doğanın renkleri bu sergide

Güncelleme Tarihi:

Doğanın renkleri bu sergide
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2016 11:36

Doğanın renkleri bu sergide

Haberin Devamı

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - PROFESYONEL dağcı Ömer Faruk Gülşen, 'Likya'nın Dağları ve Yaylaları' adlı grubuyla çıktığı doğa turlarında çektiği fotoğrafları, Antalya Müzesi'nde sergiledi.

'Likya'nın Dağları ve Yaylaları' grubunun üyelerinden profesyonel dağcı Ömer Faruk Gülşen, çıktığı doğa turlarında dağ, ova, yaylalarda doğanın büyüleyen güzelliklerini, renklerini, dağ köylerindeki sosyal yaşamı fotoğrafladı. Zengin bir doğa fotoğrafı arşivi oluşturan Gülşen, özenle seçtiği fotoğrafları Antalya Müzesi'nde açtığı 'Bakıp da Gördüklerim' adlı 2'nci kişisel fotoğraf sergisinde doğaseverlerin beğenisine sundu.

Ömer Faruk Gülşen'in büyüleyen doğa fotoğrafları, Antalya Müzesi'ni gezen yerli ve yabancılardan büyük ilgi gördü. Gülşen, sergilediği her kare fotoğraf hakkında ziyaretçilere bilgi verdi, dağ sporunun sağlık açısından önemini anlattı. Gülşen, 'Doğada Faydalı Bilgiler' adlı kitabını da imzalayıp hediye etti.

Türkiye Dağcılık Federasyonu'nun yönetiminde görev yapan, Türk dağcılığının gelişimine katkıda bulunan Ömer Faruk Gülşen, Beydağlarının flora, hayvan varlığı, jeolojik, rota ve sosyal yapısını da inceleyip, sonuçlarını bir kitapta topladı. Gülşen'in yayımlanmış 'Likya'nın Dağları ve Yaylaları', 'Pamirler Ekspedisyonu', 'Doğada Faydalı Bilgiler' adlı kitapları da bulunuyor.

Ömer Faruk Gülşen'in fotoğraf sergisi, 30 Eylül Cuma akşamına kadar açık kalacak.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!