Divan Palmira 10 milyon dolara satılık

Bodrum Türkbükü’ndeki Maki Otel geçtiğimiz hafta sahipleri Ali-Melek Manisalı tarafından İbrahim Tatlıses’e 10 yıl işletmesi karşılığında 5 milyon Euro’ya devredilmişti.

Bu gelişmenin ardından Türkbükü’nün en güzel otellerinden biri olan Divan Palmira da satışa çıkarıldı. Biçilen değer ise 10 milyon dolar. Rahmetli Sevgi Gönül’ün, altı yıl önce sahibi Atilla Uras’tan 8 milyon dolara satın aldığı, yeğeni Ömer Koç’a miras bıraktığı Divan Palmira, hizmet kalitesiyle müşterilerin en beğendiği işletmelerdendi.

Yiğit’in kartından nasıl para çekildi

Geçtiğimiz ay kendisine gelen kredi kartı hesap bildirim cetvelinde Kartal ve Zeytinburnu’ndaki ATM’lerden kredi kartıyla nakit para çekildiğini fark eden Güler Yiğit, hemen bankayı arayıp o tarihlerde Türkiye’de değil Paris’te olduğunu söylemiş. Nakit para çekilen kartıyla Paris’te alışveriş yaptığını söyleyen Yiğit, bankanın "Kartınızın şifresi kopyalanmış" açıklamasıyla şoke olmuş. Kartını iptal ettiren Yiğit, kredi kartı kullananların çok dikkatli olması gerektiğini söylüyor. Banka yetkilileri Yiğit’in şikayetini değerlendirip gerekli işlemleri yapmışlar.

Üstünkaya’nın arkadaşları

Aslı Üstünkaya ergenlik çağında yaşıtları Tuğba Peksayar ve Gülgün Sazak’la arkadaşlık ederdi. Aslı Hanım, büyüdü, genç kız oldu. Arkadaşlık anlayışı da değişti. Yaşıtları yerine Osmanlı hanedanının hayatta kalan isimlerinden Nilüfer Sultan ve Prenses Irene ile arkadaşlık etmeye başladı. Üstünkaya, Nilüfer Sultan ve Prenses Irene’yle geldiği davette kırmızı elbisesiyle dikkat çekti.

Dört saat kaldı

Popçu Pınar Öner, Bağdat Caddesi’ndeki Yess adlı kulüpte sahneye çıkıyor. Muhteşem performansıyla dinleyenleri kendine hayran bırakan Öner, geçtiğimiz gece dört saat sahnede kaldı. Sahnede pop müziğin sevilen şarkılarını seslendiren Öner, repertuvarını albümünden şarkılarla da zenginleştirdi. Öner, Yess’te cuma ve cumartesi günleri sahneye çıkıyor.

Al Jamal’da dansöz oynattı

Fashion TV’nin daveti için İstanbul’a gelen top model Molly Sims eğlenmek için Al Jamal’ı tercih etti. Sims, erkek arkadaşı, Esra-Sinan Gürsoy, Eda Taşpınar-Nurettin Hasman, Fashion TV’nin sahibi Demet Sabancı Çetindoğan ve Atıl Kutoğlu’yla birlikte önce Banlieue 6080’de yemek yedi, ardından eğlenmek için Al Jamal’a gitti. Burada dansöz oynatan grupta en çok eğlenen isimlerden birisi de Esra Gürsoy’du. Esra Hanım, dansözlerle birlikte oynarken eşi Sinan Gürsoy dikkatle kendisini izliyordu.

Komşu’ya yaz geldi

Nişantaşı’ndaki Komşu Kebap Evi bahçesini açtı. Vatani görevini tamamlayan oğlu Serkan’la birlikte yaz bahçesini yenileyerek hizmete sokan Kemal Koç, "Mekanımızı bir ev bahçesi şeklinde tasarladık" diyor. Öğlen saatlerinde Komşu Kebap’ın bahçesinde yemek yiyenler arasında mekanın müdavimi Vivet-Albert Hakko çifti geliyor.

Plaka’da eğlence

Bostancı’da açılan ve Anadolu Yakası’nın vazgeçilmez mekanları arasına giren Plaka Taverna, Selanik’ten günlük getirilen mezelerin lezzetiyle de konuşuluyor. İşletmeciliğini Fahire Türker’in üstlendiği mekana gitmeden önce rezervasyon yaptırmanız gerekiyor. Tel: (0216) 445 67 49-50

Sıkıntılar bitti

Gül Dürüst, Miami’de yaşayan oğlu Kerem’in bir yıllık eşi Süreyya Yalçın’dan boşanacağını duyar duymaz soluğu Miami’de almıştı. Gül Hanım, Miami’ye giderek eşinden ayrılan oğluna ev tuttu. Eğitimini burada sürdüren Kerem’in zor günlerinde yanında olan ve geçtiğimiz ay İstanbul’a dönen Dürüst, pazartesi gecesi Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşen Fashion TV’nin davetine katıldı.

Saklanacak ne var

Rahmetli Yavuz Demir’in eski damadı Can Okan, geçtiğimiz gece kız arkadaşıyla bir davetteydi. Can Bey, geçtiğimiz hafta Nişantaşı’nda bir kafede de aynı hanımla birlikte yemek yiyordu. Can Bey’in kız arkadaşı, Fashion TV’nin gecesinde kırmızı halıda yürürken yüzünü saklamaya çalıştı.

Moskova’da davet

Sungate Port Royal, Moskova’da düzenlenen EMITT 2007 fuarı sırasında Moskova’nın en popüler gece kulubü Club Pjagelev’de geçtiğimiz ay Moskova sosyetesinin ve turizm camiasının önde gelen isimleri için özel bir gece düzenledi. Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı davette ev sahipliğini Sungate Port Royal’in sahibi Kazım Cengiz ve otelin Pazarlama İletişimi Direktörü Can Topçu yaptı.

Sevgiliyle ortak albüm

Şevval Sam, İspanyol şarkıcı sevgilisi Rupert Del Monte ile birlikte albüm çalışmalarına başladı. İkili, "İstanbul Secrets" adını verdikleri albüm için yoğun bir döneme girdi. BJK’li eski futbolcu Metin Tekin’le bir evlilik yaşayan Şevval Sam, İspanyol sevgilisiyle iki yıldır birlikte. Sam, evlilik için ise "Henüz erken" diyor.
Yazarın Tüm Yazıları