"Disiplinli ve sabırlı oynuyoruz"

Güncelleme Tarihi:

Disiplinli ve sabırlı oynuyoruz
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2012 10:38

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Yeni Malatyaspor ile golsüz berabere kalan Altay'ın teknik direktörü Beyhan Çalışkan, “İyi mücadelemizi golle süsleseydik mükemmel olurdu” dedi.

Çalışkan, yaptığı açıklamada, ligin ekonomik olarak en değerli kadrosuna sahip Yeni Malatyaspor karşısında iyi mücadele eden tüm futbolcularını kutladığını söyledi.

Maç içinde yakaladıkları pozisyonları değerlendiremediklerini ifade eden Çalışkan, sözlerini şöyle sürdürdü: “İyi mücadelemizi golle süsleseydik mükemmel olurdu. İlk yarıda bizim, ikinci yarıda rakibimizin penaltısı verilmedi. Ancak hakem genelde iyi maç yönetti. Mücadeleden ve puandan dolayı takımımı kutuluyorum. Biz ne istediğimizi biliyoruz. Sakat ve cezalı oyuncularımız var ve genç bir ekibiz. Bu ligin en iddialı ekipleri Eyüpspor, Yeni Malatyaspor karşısında gösterdiğimiz mücadele bizim için çok önemli. Bu takımlarla başa baş oynuyorsak, biz bu işin içindeyiz. Çok disiplinli oynuyor ve mücadele ediyoruz. Büyük Altay taraftarı biraz daha sabırlı olursa biz bu işin sonuna kadar varız.”

Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda 1 Kasım Perşembe günü İzmir'de Fethiyespor ile karşılaşacak Altay, ligde ise Pazar günü deplasmanda Balıkesirspor'a konuk olacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!