Dinozorlar Geri Döndü

Güncelleme Tarihi:

Dinozorlar Geri Döndü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2015 10:05

ADANA OPTİMUM OUTLET, 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA KİDS’ DİNO DİG İNTERAKTİF SERGİSİYLE ÇOCUKLARI GEÇMİŞ ÇAĞLARA YOLCULUĞA ÇIKARTARAK DİNOZORLARLA BULUŞTURUYOR.

Adana Optimum Outlet, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri kapsamında Kids’ Dino Dig interaktif sergisiyle çocukları geçmiş çağlara yolculuğa çıkartarak dinozorlarla buluşturuyor. Optimum’da 26 Nisan’a kadar sürecek etkinlikte çocuklar, tüm çağların bu en çok merak uyandıran yaratıklarını çok yakından tanıma şansı buluyor.
Dünyada 150 milyon yıl kadar yaşayıp, 65 milyon yıl önce de nesilleri tükenen dinozorlar, Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi’ndeki, Kids’ Dino Dig interaktif sergisiyle yeniden hayat buldu. Sergide yer alan Spinosaurus ve Velociraptor türündeki iki animatronik dinozor, hareket eden uzuvları ve çıkardıkları seslerle ziyaretçilere heyecanlı dakikalar yaşattı.
İnteraktif sergi çocukların olduğu kadar büyüklerin de ilgisini çekti. Sergilenen dev Allosaurus iskeleti, dinozor fosilleri, dinozor ayak izi ve dinozor kuluçkası her yaştan Optimum ziyaretçisi tarafından dikkatle izlendi.
Zamanı adeta geri sardırarak çocukları, dünyanın en gizemli türlerinden biri olan dinozorların dönemine götüren Kids’ Dino Dig, kazı temalı interaktif sergi, çocukların hayal gücünü harekete geçirdi. Kids’ Dino Ding sergisiyle tarih öncesi çağlara büyülü bir yolculuk yapan küçük ziyaretçiler, uzman bir rehber eşliğinde “paleontolog” olarak dinozor kazısı etkinliğine katılıp bu dev yaratıkları inceledi. Milyonlarca yıllık fosilleri gün ışığına çıkarmaya çalışan çocuklar, kendilerine verilen özel kazı aletleri ve kıyafetleri ile bilim insanı olmanın da mutluluğunu yaşadı.
Eğlence, macera ve öğrenmeyi bir arada sunan, okul öğrencilerini gruplar halinde konuk eden Kids’ Dino Ding, 26 Nisan’a kadar, 11.00-19.00 saatlerinde ücretsiz olarak gezilebilecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!