Dinçkökler birarada

Alize Dinçkök, eşi Cenk Eyüboğlu’yla birlikte Türkbükü’ndeki evlerinde tatilde. Alize Hanım’ın babası Ali Dinçkök’e ait tekneyle Türkbükü sahillerini gezen çifte, Alize Hanım’ın kuzeni Melis Çiftçi ve arkadaşları da eşlik etti.

Şaşırtan samimiyet

Selim Hamamcıoğlu Brezilyalı sevgilisi Marcella’yı Bodrum’da misafir ediyor. Selim Bey, teknesine aldığı arkadaşlarına da Türkbükü koylarını gezdiriyor. Geçtiğimiz gün, güneşlenen sevgilisi Marcella’yı öpmeye başlayan Hamamcıoğlu, daha sonra sevgilisinin üstüne çıktı. Hamamcıoğlu ve sevgilisini arkadaşları fotoğrafladı.

Yeni teknede keyif

Esin Moralıoğlu-İshak Cerit çifti, geçtiğimiz yıl Monte Carlo Yat Fuarı’ndan aldıkları süper lüks tekneleriyle Türkbükü sahillerine demir attılar. Eski model Moralıoğlu, yıllara meydan okuyan vücuduyla dikkat çekti.

Durmak yok

Sinem-Ahmet Bayer çifti de Türkbükü’ndeki evlerinde sezonu açtı. Bodrum Club Flipper’ın sahibi çiftin, Ahmet Bey’in başına gelen ve belden aşağısının felç olmasına neden olan kazanın izlerini gün geçtikçe sildiği gözleniyor. Bayer çifti, botlarıyla Türkbükü sahillerinde geziniyorlar.

Yalnız tatil

Osman Merzeci, eşi Serra Hanım’dan geçtiğimiz hafta boşandı. Boşanmanın ardından Osman Bey Türkbükü’ne gitti. Botuyla sahilleri turlayan Osman Merzeci, konuyla ilgili soruları yanıtsız bırakıyor.
Yazarın Tüm Yazıları