Dinar'da Gaziantep Tanıtım Günleri

Güncelleme Tarihi:

Dinarda Gaziantep Tanıtım Günleri
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2018 11:01

Dinar'da Gaziantep Tanıtım Günleri

Haberin Devamı

 

Tahsin BAYTAR/DİNAR, (DHA) - AFYONKARAHİSAR'ın Dinar ilçesinde Gaziantep Tanıtım Günleri etkinliği törenle açıldı.

Gaziantep Dernekleri Konfederasyonu tarafından düzenlenen Gaziantep Tanıtım Günleri etkinliği Dinar Belediyesi önündeki otopark alanında yapıldı. Gaziantep'in yöresel ürünlerinin sergilendiği etkinliğin açılışına Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar ve Gaziantep Dernekler Konfederasyonu Başkanı Hasan Özaygut da katıldı. Etkinlikte Afrin'de şehit olan kahraman askerlerimize de dua edildi.

Belediye Başkanı Saffet Acar, "Afrin'de girdiği çatışmada şehit düşen kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı dilerim. Türkiye'miz her şeyiyle en güzel ülke, her yöremizin kendine has güzellikleri, değişik tatları, lezzetleri var. Antep yöresinden bizlere yörelerini tanıtma hem de yörelerinin lezzetlerini sunma adına geldiler. Bu güzel etkinliği Dinar'ımıza getiren Gaziantep Dernekler Konfederasyonu Başkanı Hasan Özaygut ve ekibine teşekkür ederim" dedi.

Gaziantep Dernekler Konfederasyonu Başkanı Hasan Özaygut da "Bu imkanı sağlayan çok kıymetli, çok değerli büyüğümüz Saffet Başkanıma teşekkür ediyorum. Gaziantep'ten sevgi ve selamlar getirdik. Kültürlerin birlikte kaynaşması için birlikteliğe öncülük etti. Şükranlarımı arz ederim. Dinar halkına da bu güzel etkinlikte bizleri yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ederiz" diye konuştu.

Açılışın ardından Belediye Başkanı Saffet Acar, stantları ziyaret ederek, bilgi aldı.

Etkinliğin 10 gün süreceği belirtildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!