Dinamo Kiev Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda şifreli mi yayınlanacak? - Şampiyonlar Ligi B Grubu

Güncelleme Tarihi:

Dinamo Kiev Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda şifreli mi yayınlanacak - Şampiyonlar Ligi B Grubu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2016 19:49

Dinamo Kiev Beşiktaş maçı yarın akşam oldukça heyecanlı bir karşılaşmaya sahne olacak. Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda yarın akşam zorlu bir deplasman maçı oynayacak olan temsilcimiz Beşiktaş tüm hazırlıklarını tamamladı. Şampiyonlar Ligi B Grubu son maçında Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'e konuk olacak olan Beşiktaş bu karşılaşmayla Devler Ligi'ndeki kaderini çizecek. Temsilcimiz Beşiktaş, Napoli ile Benfica'nın birbiriyle oynayacağı son haftada Dinamo Kiev'i yenmesi halinde 10 puana ulaşacak ve diğer maçın sonucuna bakmaksızın bir üst tura yükselecek. Futbolseverler yarın oynanacak maçın canlı yayın bilgilerini merak ediyorlardı. Mücadelenin canlı yayın bilgileri belli oldu. Peki, Dinamo Kiev Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda şifreli mi yayınlanacak?

Haberin Devamı

Dinamo Kiev Beşiktaş maçı ile temsilcimiz Şampiyonlar Ligi'nde zor virajda. Şampiyonlar Ligi'nde henüz mağlubiyet almayan ve grubun son maçını Kiev deplasmanı ile tamamlayacak olan Beşiktaş, kazanması halinde grupta bütün dengeleri değiştirecek. Spor severler zorlu mücadele öncesinde Beşiktaş maçının hangi kanalda saat kaçta canlı olarak yayınlanacağını merak ediyordu.. Karşılaşmanın canlı yayın bilgileri ve şifreli olup olmayacağı açıklandı. Peki Dinamo Kiev Beşiktaş maçı hangi kanalda saat kaçta, ne zaman? 

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde tarihi bir sezon geçiren Beşiktaş'ın kaderini Dinamo Kiev deplasmanında belli olacak. Siyah-Beyazlı ekip, Ukrayna ekibi ile karşılaşacak. Bu mücadeleden alacağı sonuç, Siyah-Beyazlı ekibin yoluna Şampiyonlar Ligi'nde mi yoksa UEFA Avrupa Ligi'nde mi devam edeceğini netleştirecek.

Haberin Devamı

Grubun diğer maçında Benfica ile Napoli karşı karşıya gelecek. O mücadelenin sonucu da Beşiktaş'ı yakından ilgilendirecek. Zira, o maçtan çıkacak sonuca göre Kara Kartal'a gruptan çıkması için Dinamo Kiev karşısında beraberlik bile yetecek.

DİNAMO KİEV BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Ukrayna'daki zorlu mücadele 6 Aralık Salı akşamı TRT1'den canlı ve şifresiz olarak ekranlara gelecek. Şampiyonlar Ligi'nin Türkiye'deki diğer yayıncısı Tivibuspor da mücadeleyi canlı ve şifreli olarak yayınlayacak.

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndan nasıl çıkar?

Şenol Güneş'in ekibi, Napoli ile Benfica'nın birbiriyle oynayacağı son haftada Dinamo Kiev'i yenmesi halinde 10 puana ulaşacak ve diğer maçın sonucuna bakmaksızın bir üst tura yükselecek. Bunda, siyah beyazlıların Napoli'ye karşı ikili averajda üstün olmaları büyük rol oynuyor.

Napoli ile Dinamo Kiev, İtalya'da oynanan mücadelede 0-0 berabere kaldı. Bu sonuçla Dinamo Kiev gruptan kesin olarak elendi. Beşiktaş ise Avrupa Ligi'ne gitmeyi garantiledi. Napoli 8 puanda kaldı. Napoli, son maçında Benfica'ya yenilirse Beşiktaş'a Kiev deplasmanında gruptan çıkmak için 1 puan yetecek.

Beşiktaş'tan açıklama

Şampiyonlar Ligi B Grubu son maçında Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'e konuk olacak olan Beşiktaş bu karşılaşmayla Devler Ligi'ndeki kaderini çizecek. Siyah beyazlılar, 6 Aralık'ta oynayacağı maçın deplasman biletleri ile ilgili de bir açıklama yaptı.

Haberin Devamı

İşte Beşiktaş'ın Dinamo Kiev ile ilgili resmi internet sitesinden yaptığı açıklama:

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımı ile 6 Aralık'ta deplasmanda oynayacağımız mücadelede taraftarlarımız için ayrılan biletlerin satışı için talep toplanmasına başlanmıştır.

Beşiktaş, Ukrayna ekiplerine karşı zorlanıyor  

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde, tarihi maçta yarın Dinamo Kiev'e konuk olacak siyah-beyazlı takım, Ukrayna ekipleriyle yaptığı 11 karşılaşmada 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 6 yenilgi aldı - Ukrayna temsilcileriyle dış sahada 5 kez karşılaşan Beşiktaş, rakiplerine karşı deplasmanda sadece bir beraberlik alıp, 4 maçtan mağlubiyetle ayrıldı                            

Haberin Devamı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde B Grubu'ndan çıkma hedefiyle yarın Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımına konuk olacak Beşiktaş, bu ülke temsilcilerine karşı zorlanıyor.             

Avrupa kupalarında bugüne dek Ukrayna ekipleriyle 11 karşılaşma oynayan ve 12. mücadelesini Şampiyonlar Ligi'nde üst tura çıkma hedefiyle yapacak siyah-beyazlı ekip, rakiplerine 3 kez üstünlük sağlayabildi.Ukrayna ekipleriyle yaptığı 2 karşılaşmadan beraberlikle ayrılan Beşiktaş, 6 maçta ise mağlup oldu. Bu ülke takımlarına 8 gol atabilen siyah-beyazlı ekip, kalesinde ise 22 gol gördü.                            

Dinamo Kiev ile 9 maç yaptı                            

Avrupa kupalarında Ukrayna temsilcileriyle şu ana dek 11 kez karşılaşan Beşiktaş, bunların 9'unda yarınki rakibi Dinamo Kiev'in karşısına çıktı. Siyah-beyazlı ekip, Dinamo Kiev ile yaptığı 9 karşılaşmada ikişer galibiyet ve beraberlik ile 5 yenilgi aldı. Rakibine söz konusu müsabakalarda 6 gol atan Beşiktaş, kalesinde ise 18 gole engel olamadı.                              

Haberin Devamı

2 maç Metalist Kharkiv ile                            

Beşiktaş, Ukrayna ekiplerinden Metalist Kharkiv ile de iki kez karşılaştı. İlk maçta rakibini İstanbul'da 1-0 yenen siyah-beyazlılar, deplasmandaki karşılaşmada ise 4-1 mağlup oldu.            

Deplasmandaki 5 maçta sadece bir beraberlik                              

Siyah-beyazlılar, Ukrayna ekipleriyle deplasmanda yaptığı 5 karşılaşmada sadece bir beraberlik alabildi. Dış sahada rakiplerine 4 kez mağlup olan Beşiktaş, 2002-2003'te Dinamo Kiev ile 0-0 berabere kalarak deplasmandaki tek beraberliğine ulaştı.                            

Dış sahada 1 gol atabildi                              

Beşiktaş, Ukrayna ekiplerine karşı deplasmanda galibiyet alamadığı gibi gol yollarında da başarısız bir performans ortaya koydu.               Deplasmandaki 5 maçta rakip fileleri sadece bir kez havalandırabilen siyah-beyazlı ekip, kalesinde ise 11 gol gördü.      

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!