Dilovası'nda vatandaşlara aşure dağıtıldı

Güncelleme Tarihi:

Dilovasında vatandaşlara aşure dağıtıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2014 15:28

Haberin Devamı

KOCAELİ (AA) - Dilovası ilçesinde Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikram edildi.

AK Parti Dilovası İlçe Kadın Kolları öncülüğünde Kent Meydanı'nda gerçekleştirilen aşure etkinliğine, Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut ve vatandaşlar katıldı.

Etkinlikte konuşan AK Parti Dilovası İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, her yıl düzenledikleri aşure etkinliğinin, kardeşlik bağlarının güçlenmesine vesile olduğunu belirtti.

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut da aşure gününün paylaşmanın simgesi haline geldiğini vurgulayarak, "Aşure günü birlik ve beraberliği perçinlemektedir. Biz de aşure geleneğimizi vatandaşla iç içe yaşatmaya çalışıyoruz. Bu güzellikleri ve geleneklerimizi her zaman korumalıyız. Muharrem ayınızı ve aşure gününüzü tebrik ediyorum" ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

Belediye Başkanı Ali Toltar ise vatandaşın Muharrem ayını ve aşure gününü tebrik ederek, "Aşure günü etkinliğinde gelenek ve göreneklerimizi yaşatmak adına halkımıza aşure dağıtıyoruz. Muharrem ayının ülkemize ve Müslüman alemine bolluk, bereket, barış ve huzur temenni ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından vatandaşlara aşure dağıtıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!