DİLİNİ KESECEĞİM!

Güncelleme Tarihi:

DİLİNİ KESECEĞİM
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2017 10:16

Lorient karşılaşmasında hakeme itirazdan kırmızı kart gören Nice'in golcüsü için menajeri oldukça radikal bir çözüm önerdi.

Haberin Devamı

Mino Raiola, Mario Balotelli'nin son gördüğü kırmızı kartın ardından İtalyan golcüyü terbiye etmenin yolunu buldu: dilini kesmek.

Nice'in 1-0 kazandığı mücadelede itirazdan sezonun üçüncü kırmızı kartını gören yıldız oyuncunun daha sonra hakemin açıklamasıyla Fransız düdüğe İngilizce küfrettiği ortaya çıkmıştı.Kısa süre önce takım arkadaşları tarafından yeterince çaba göstermemekle suçlanan olay isim için oldukça kötü bir dönemde gelen kırmızı kart sebebiyle oyuncunun menajeri Raiola başka bir olumsuz olayı önlemek için oldukça radikal bir çözüm önerdi.

RMC'ye konuşan Raiola, "Çözümü çoktan buldum. Dilini keseceğiz. Futbol oynamak için dile ihtiyaç yok. Yani keseceğiz gidecek" ifadelerini kullandı ve oyuncusunun kendisi ve takımı için üzün olduğunu belirtti. Balotelli, Ligue 1 karşılaşmasında Montpeiller karşısında cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Kazanması halinde Nice son şampiyon Paris Saint-Germain'in üstüne çıkacak, lider Monaco'yla puan puana gelecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!