Dilin kemiği yok

Güncelleme Tarihi:

Dilin kemiği yok
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2011 00:00

Bursaspor’un suçu ne?
İbrahim Yazıcı (Bursaspor Başkanı): “Çıkan olaylardan kulübün neden sorumlu tutulduğunu anlamadım. Münferit olaylar bunlar. Bursaspor’un suçu ne?” (İbrahim Yazıcı, Bursa-Beşiktaş maçı öncesi çıkan olaylar hakkında konuşuyor)

Aslan kesiliyorlar
Bülent Ataman (Karabükspor futbolcusu): “Türkiye’ye yabancılar gelirken kedi gibiler. Birkaç maç oynuyorlar, başka takımlara gidecekler o zaman aslan kesiliyorlar.” (Deneyimli file bekçisi F.Bahçe’ye transferi gündemde olan Emenike’yi eleştiriyor)

Makyaja gerek yok
Şansal Büyüka (Lig TV): “Makyajlı kelimeler kullanmaya gerek yok. Lafı dolandırmaya hiç gerek yok. Düpedüz rezalet.” (Şansal Büyüka, Bursaspor-Beşiktaş maçı öncesi olan olayları değerlendiriyor)

Kaybedenler kulübü
Mustafa Denizli (Lig TV): “Bu gece herkes kaybedenler kulübündeydi. Türk futbolu kaybetti, taraftarlar kaybetti, Beşiktaş kaybetti, Bursaspor kaybetti, marka değeri kaybetti.” (Mustafa Denizli, Bursa-Beşiktaş maçı başlamadan önce çıkan olaylar hakkında bu ifadeleri kullandı)

5 Emenike de yetmez
Ahmet Çakar (Kanaltürk): “Karabükspor’da Fenerbahçe’ye karşı değil Emenike, 5 tane Emenike olsa bir şey değişmezdi. Herkes bireysel oynadı.” (Ahmet Çakar, Karabükspor’un F.Bahçe maçındaki performansını yorumluyor)

Nedir bu telaş?
Sergen Yalçın (TRT 1): “Burak sakin olsa golü atardı. Kovalayan yok, arkandan gelen yok. Zaten öne geçmişsin. Bırak bir tık daha sür topu, vur gol olsun. Nedir bu telaş?” (Sergen Yalçın, Burak Yılmaz’ın Bucaspor maçında kaçırdığı golde yapması gerekeni anlatıyor)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!