Dikkat et Vietnamlı çıkar

Güncelleme Tarihi:

Dikkat et Vietnamlı çıkar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 1998 00:00

Haberin Devamı

Toshack, maç öncesi futbolculara taktik verirken, sağ kanatta oynayan Erkan'ı esprili sözler kullanarak uyardı. Galli hoca, ‘‘Ben Avrupa'da top koşturan Vietnamlı oyuncu görmedim ama bugün senin karşında bir Vietnamlı oynayacak. Amerikan filmlerinde izlemişsindir, nereden çıkacakları belli olmaz. Tran'a çok dikkat et’’ dedi.

Bayrak operasyonu

Norveç polisi, maç öncesi bin kadar Türk futbolseverlerin bulunduğu tribüne bayrak operasyonu yaptı. Önce bir partinin bayraklarını toplayan polis daha sonra ‘‘Bu milli maç değil’’ diyerek ay yıldızlı bayrakları da toplamaya çalıştı. Ancak taraftarların tepkisi ve yönetici Latif Ayaz'ın devreye girmesiyle ay yıldızlı bayrağın toplanması önlendi.

Spikerler taraftar arasında

Maçı naklen yayınlayan Kanal D'nin aynı zamanda Spor Müdürü olan maç spikeri İlker Yasin ve yorumcusu Ahmet Çakar güç şartlar altında görev yaptı. Stadın inşaat çalışmaları nedeniyle TV odasının açık olmaması üzerine Kanal D ekibi seyircilere yakın bir bölgede maçı anlattı.

Güzel tablo

Beşiktaş 'ın Valerenga maçını yöneticilerden Latif Ayaz, Emin Önal, Cenk Koray ve Hasan Arat izledi. Üç milletvekilinin de geldiği maçta muhalefet kanadından Ferhat Özgen, İhsan Kalkavan, Turgay Ciner, Bahattin Demir, Zafer Yıldırım da tribündeydi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!