Didim'e Londra'da tanıtım

Güncelleme Tarihi:

Didime Londrada tanıtım
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2016 14:42

Didim'e Londra'da tanıtım

Haberin Devamı

AYDIN'ın Didim İlçesi, İngiltere'nin başkenti Londra'da, dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan World Travel Market (WTM) Turizm Fuarı'nda tanıtıldı.
Dünyanın en büyük turizm fuarları arasında sayılan, 7-9 Kasım tarihleri arasında düzenlenen World Travel Market (WTM) Londra Turizm Fuarı'nda Didim de tanıtıldı. Londra'da Excel Olimpia'da 37'nci kez kapılarını açan WTM'ye Türkiye, 783 metrekarelik bir alan ile katılırken, fuarda Türkiye'yi turkuaz konseptli bir stantla Londra Kültür ve Turizm Müşavirliği'nin oluşturduğu alanda 30'u özel sektör, 25'i kamu kurumu, dernek ve sektörel birlik olmak üzere 55 kurum ve şirket temsil etti. Fuar merkezine ana ulaşımın sağlandığı tren istasyonundaki reklam panolarına, Türkiye'yi tanıtıcı afişler yerleştirildi. Türkiye standının girişinde İngilizce olarak 'Hoşgeldiniz' yazılı panonun önünde bulunan deniz kumu ilgi topladı.
Türkiye için ayrılan bölümde stant açan Didim heyeti, fuarda dünyanın dört bir yanından gelen turizm profesyonellerine ayrıntılı Didim tanıtımı yaptı. Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Baki Alkaçar da fuarda Didim standını ziyaret etti. Fuara Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği Danışmanı ve TÜRSAB Didim Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Tayyar Cengiz, Didim Turizm Derneği Başkanı ve Palm Wings Beach Resort Genel Müdürü Ercüment Alkaner ile Venosa Beach Resort & Spa Genel Müdürü Murat Üner katıldı. Didim'e en fazla gelen turist çeşidinin İngilizler olduğunu belirten Didimli turizmciler, İngiltere'nin başkenti Londra'daki turizm fuarının Didim açısından çok önemli olduğunu ifade etti. Fuarda, katılımcı ve ziyaretçilere Didim'i tanıtıcı katalog, broşür, otel rehberi ve CD'ler dağıtıldı.

Ediz VERDİOĞLU / DİDİM (Aydın), (DHA)
FOTOĞRAF

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!