Didim'de turistler de 30 Ağustos'u kutladı

Güncelleme Tarihi:

Didimde turistler de 30 Ağustosu kutladı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2016 13:49

Didim'de turistler de 30 Ağustos'u kutladı

Haberin Devamı

Ediz VERDİOĞLU/DİDİM (Aydın), (DHA)- DİDİM'deki bir otelin hazırladığı programa katılan İngiliz, Bulgar ve Romanyalı turistler de 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı.
Didim'in Yeşilkent Mevkii'nde bulunan 5 yıldızlı Venosa Beach Resort Spa'da animasyon ekibi ve kurum personeli, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları için hazırlık yaptı. Otel Türk bayraklarıyla donatılırken, personel üzerinde Atatürk fotoğrafı bulunan tişörtler giydi. Turistler, gurbetçiler ve Türk tatilciler de geceye kırmızı beyaz giysiler ve ellerinde Türk bayraklarıyla katıldı. Otelin amfi tiyatrosunda düzenlenen kutlama programında ise otel personelinin tamamı Türk bayrakları ve meşaleler eşliğinde kurulan sahneye geldi. Otel görevlilerini burada toplanan turistler de ellerindeki Türk bayraklarıyla karşıladı. Gecede Anadolu'nun işgal edilmesi, Kurtuluş Savaşı mücadelesi ve Cumhuriyet'in kuruluşu sinevizyon gösterisiyle canlandırılırken, Ulu Önder'in 10'uncu Yıl Nutku İngilizce sunuldu.
TURİSTLER DE 10'UNCU YIL MARŞI'NA EŞLİK ETTİ
Çoğunluğu İngilizler'den oluşan Bulgar ve Romanyalı turistler ile gurbetçiler ve Türk tatilciler, çalan 10'uncu Yıl Marşı'na da eşlik etti. 10'uncu Yıl Marşı, ardından Türk Bayrağı şeklindeki pastayı kesen Venosa Beach Resort& Spa Genel Müdürü Murat Üner, Zafer Bayramı kutlamalarını doyasıya yaşadıklarını söyledi. Geceye katılan turistler de, Türkiye'de Zafer Bayramı kutlamaları olduğunu otelde öğrendiklerini belirterek, ilk defa böyle bir kutlamaya katıldıklarını ve çok mutlu olduklarını ifade etti. Çalınan 'Ankara Havası' ile oynayan yerli ve yabancı turistler, bayram coşkusunu doyasıya yaşadı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!