Didim Yazarlar Festivali Ünlü İsimleri Ağırlamaya Devam Ediyor

Güncelleme Tarihi:

Didim Yazarlar Festivali Ünlü İsimleri Ağırlamaya Devam Ediyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2015 16:39

DİDİM YAZARLAR FESTİVALİ ÜNLÜ İSİMLERİ AĞIRLAMAYA DEVAM EDİYOR

Didim Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenen Altınkum Yazarlar Festivali’nde ünlü isimler Didim’deki okurlarıyla buluştu. Etkinlik kapsamında Belediye Başkanı Deniz Atabay katılımcı yazarlara plaket verdi.
Didim Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenen 1 ila 15 Ağustos 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Altınkum Yazarlar Festivalinde yazarlar okurlarıyla buluştu. Yalı Caddesinde gerçekleştirilen Festivalin ilk gününde Prof. Dr. Üstün Dökmen, Ünlü Sanatçı Rahmetli Kemal Sunal’ın eşi Gül Sunal, Yazar Nalan Tuntaş, Yazar Erdal İrfan okurlarıyla buluşurken ikinci gününde ise Yazar Banu Avar, Yazar Esat Korkmaz okurlarıyla bir araya geldi.
Etkinlik kapsamında Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ile Meclis Üyeleri yazarları yalnız bırakmazken katılımcı yazarlara belediye tarafından hazırlanan özel bir plaket verildi. Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, 11’ncini düzenlemekte oldukları Yazarlar Festivali’yle amaçlarının ilçelerini ülke çapında tanıtmak olduğunu belirterek, “Esnafımızla el ele vererek festival standımızı baştan aşağıya Didim markasını ön plana çıkararak yeniledik. Buradan bir kez daha standın yapımına katkı sağlayan tüm esnafımıza ve yıllardır bu festivali bu noktaya taşıyan, emek veren arkadaşlarımıza ve festivalin yaratıcısı Hayri Kandemir’e de değerli katkılarıyla festivalimizi onurlandıran tüm yazarlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.
Festival kapsamında yazarlar kitaplarını imzalayarak okurlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!