Dev derbi Hürriyet Dünyası'nda

Güncelleme Tarihi:

Dev derbi Hürriyet Dünyasında
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2012 01:18

Süper Lig’de 7. haftanın derbi mücadelesi bugün F.Bahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak.

Haberin Devamı

Sarı lacivertli ekipte sakatlığı sebebiyle oynayamayan Yobo’nun bu maç için göreve hazır olacağı öğrenildi. Kartal’da sakatlıkları nedeniyle tam hazır olmayan Almeida ve Uğur’un da oynaması bekleniyor. Bugünkü karşılaşmada Beşiktaş, Fenerbahçe’yi mağlup ederse, Kanarya’nın ligde sahasında 46 maçlık yenilmezlik unvanına son verecek.

Fenerbahçe ile Beşiktaş maçının öncesi ve sonrası adım adım izlenecek.

İki ezeli rakip bu sezon ilk kez kozlarını paylaşacak. Hürriyet Dünyası’nın usta isimleri derbiyi mercek altına alacak. Yorumlar, dakika dakika canlı yayınlarla yansıtılacak.

TÜRKİYE nefesini tuttu, bugün oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini bekliyor...

Lige süper bir kadro kurarak başlayan, ancak ilerleyen haftalarda üst üste aldığı kötü sonuçların ardından kaptanı Alex ile şok bir karar sonucu yollarını ayıran Fenerbahçe ile Teknik Direktör Samet Aybaba yönetiminde yeni bir yapılanmaya giden Beşiktaş’ın mücadelesi nefesleri kesecek.

Haberin Devamı

Dakika dakika yorum

Hürriyet Dünyası, sarı lacivertlilerin cezası nedeniyle sadece kadın ve çocukların izleyeceği bu müthiş derbiyi geçen sezon olduğu gibi yine muhteşem kadrosu ile canlı yayın ve yorumlarıyla sizlere aktaracak.

Hürriyet yazarları, maçları “www.hurriyet.com.tr”den de dakika dakika yorumlayacak.

Yazarlarımız karşılaşmalar sırasında sürekli güncellenen yorumları ile “Takımlar ne yapmalı?”, “Teknik direktörler ne önlem almalı?”, “Oyuna hangi oyuncu girmeli?” gibi konularda görüşlerini aktaracak.

Karşılaşmayı izleyenlere farklı bir bakış açısı getirecek.

SAAT 14.00

Ahmet Ercanlar, İsmail Er ve Seyit Erçiçek, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nın önünden atmosferi aktarmaya başlayacak. Maç saatine kadar konuklarla sohbet edilecek. Karşılaşma bitimi yine konuklarla dev derbi analiz edilecek, yorumlanacak.

SAAT 15.00

Levent Kulu Beşiktaş’ın kalbi olan Köy İçi’nden siyah beyazlı taraftarların nabzını yoklayacak. Kulu, dakika dakika yaşananları aktaracak.

SAAT 15.00

Semih Bahadır, Fenerbahçeliler’in buluşma noktası Kadıköy Yoğurtçu Parkı’ndaki heyecanı anı anına bildirecek.

SAAT 17.00

Haberin Devamı

Samandıra Can Bartu Tesisleri. Süleyman Arat, Fenerbahçe takım otobüsünün tesislerden ayrılıp stada gidişini adım adım takip edecek ve gelişmeleri canlı olarak anı anına bildirecek.

SAAT 17.00

Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri. Emre Oktay, Beşiktaş takım otobüsünün tesislerden çıkışını, stada gidişini ve yaşananları anında aktaracak.

SAAT 19.00-21.00

Hürriyet yazarları Altan Tanrıkulu, İlker Yasin, İlhan Söyler ve Ercan Saatçi dev derbiyi anında yorumlayacak.

90 DAKİKA BİTECEK HEYECAN SÜRECEK

SAAT 21.00

Derbinin bitiminin ardından tüm gelişmeleri, ilginç yorumları, iki takımın Teknik Direktörleri Aykut Kocaman ve Samet Aybaba’nın karşılaşma sonrası görüşleri, futbolcu ve yönetici yorumları hepsi ama hepsi anında Hürriyet Dünyası’nda olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!