Destek için tablo aldı

Nişantaşı’m Derneği’nin faal üyesi Perihan Akı aynı zamanda sanatsever kişiliğiyle tanınır.

Hayat arkadaşı Argun Uçalp’ten geçtiğimiz yıl ayrılmasına rağmen dostluklarının halen sürdüğünü belirten Akı, geçen hafta buzhol’deki resim sergisini ziyaret etti. Gülgün Tüzün’ün eserlerinin yer aldığı sergiden bir de tablo satın alan Perihan Hanım, böylelikle Toplum Gönüllüleri Vakfı’na da bağışta bulunmuş oldu. Tüzün’ün eserlerinin satışından elde edilecek gelir, gençlerin öncülüğünde toplumsal barış, dayanışma ve değişim amacıyla 2002 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren Toplum Gönüllüleri Vakfı’na bırakılacak çünkü...

Doğum günü partisi pahalıya patladı

Selin Toktay, geçtiğimiz gece Nişantaşı buz’da doğum gününü kutladı. Eğlencenin geç saatlere kadar sürdüğü partide, davetli grubunun büyük çoğunluğunu Toktay’ın manken arkadaşları oluşturuyordu. Arkadaşını mutlu gününde yalnız bırakmayan Cansu Dere, bir önceki gece eski sevgilisi Okan Bayülgen’le Red Room’da birlikte eğlendiklerine dair soruları yanıtsız bırakırken, Çağla Şikel ise bir süredir Los Angeles’ta bulunan eski sevgilisi Kenan Doğulu’yu çok özlediğini fısıldıyordu Selin Toktay’a... Eğlencenin sonunda Dere arkadaşıyla cipe binerken frikik vermemeye dikkat etti. Şikel de tek başına evinin yolunu tuttu. O gece yenilip içilen her şeyin parasını ödemekse, buz’dan en son ayrılan Selin Toktay’a düştü...

Ramazan eğlencesi

Türkiye Korunmaya Muhtaç çocuklar Vakfı’nın The Ritz Carlton Oteli’nin balo salonunda verdiği iftar yemeğine, cemiyet hayatından birçok ünlü sima katıldı. Yemek sonrası sahneye çıkan Emel Sayın ile Ahmet Özhan’ın verdiği Türk sanat müziği konseri ise tüm davetlileri mest etti.

İçleri rahat

Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı yetkilileri, Bolluca Çocuk Köyü’nde yaşayan çocuklara destek vermek amacıyla geçtiğimiz gün The Ritz Carlton Oteli’nde iftar yemeği verdi. Uğur Antik’in sahibi Uğur Batur’un katkılarıyla düzenlenen yemeğe katılan Gülay Kamaz ile Siren Ertan, yüklü miktarda bağış yaptılar.

Yörük çadırında iftar

Mehmet Ali Erbil, TRT Lojmanları’nın bahçesinde kurulan 2 bin 500 kişilik Yörük çadırında iftar yemeği verdi. Eski iftarları anımsayan Erbil, ‘Eskiden de aynıydı. Yine ailelerimizle bir arada oluyoruz. Buna karşın eskiden daha rahattık. Şimdi insanlar maddi açıdan zorlanıyor. Bir de davulcu sorunu çıktı son zamanlarda. Bence bu bir adettir’ dedi.
Yazarın Tüm Yazıları