Derbi ateşi internete taşındı

Güncelleme Tarihi:

Derbi ateşi internete taşındı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2006 16:38

F.Bahçe-G.Saray derbisinde geri sayım sürüyor, heyecan artıyor. Dünyanın en büyük derbileri arasında gösterilen F.Bahçe-Karşılaşması yaklaşırken her iki takım taraftarları biribirlerine, taraftar sitelerinde eski derbileri hatırlatarak pazar günü için mesaj gönderiyor.

Haberin Devamı

YARI FİNALDE 5 GOL

Geçen yıl Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan Türkiye Kupası yarı final maçında G.Saray, F.Bahçe'yi 5-1 mağlup etmişti. Şimdilerde futbol kariyerini Fransa'da sürdüren Ribery'nin attığı golle öne geçen sarı kırmızılılar, 11 Mayıs 2005'deki maçta sahadan 5-1 galip ayrılmış ve adını finale yazdırmıştı.

6 KASIM'DA 6-0

Bundan 4 yıl önce F.Bahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan lig maçında ise G.Saray sahadan 93 yıllık ezeli rekabette en ağır yenilgisini almıştı. Hakem Mustafa Çulcu'nun yönettiği maçta, Lorant'lı F.Bahçe, Fatih Terim'li G.saray'ı tam 6-0 yenmişti.


ARALIK'TA CİMBOM

Aralık ayında oynanan derbilerde Galatasaray'ın üstünlüğü göze çarpıyor. Ezeli rakipler, 97 yıllık tarihlerinde geride kalan 354 maçtan 30'unu aralık ayında oynadı. Bu maçlardan 17'sini sarı-kırmızılılar, 7'sini sarı-lacivertliler kazanırken, 6 maç da berabere sonuçlandı. Aralık ayında “Cim Bom”un toplam 46 golüne, “Sarı Kanaryalar” 37 golle yanıt verdi.

Haberin Devamı

YÜKSEK TANSİYON

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi için geri sayım sürüyor. 3 Aralık Pazar günü Kadıköy'deki maç öncesi iki takım arasında oynanan maçlarda deyim yerindeyse kartlar havada uçuşuyor. Ezeli rakiplerin son 16 maçında toplam 11 kırmızı, 84 de sarı kart çıktı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!