Dentinho'dan Fenerbahçe'ye mesaj

Güncelleme Tarihi:

Dentinhodan Fenerbahçeye mesaj
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2010 10:55

Fenerbahçe'de sportif direktör Aykut Kocaman'ın transfer etmek için Brezilya'ya gittiği genç futbolcu, transferi ile ilgili konuştu.

Haberin Devamı

Dentinho / Video

Dentinho / Galeri

Habertürk Gazetesi'nden Senad Ok'un haberine göre; Dentinho, "Fenerbahçe'den teklifler geldiğini biliyorum. Menajerim Fenerbahçe'nin beni istediğini söyledi. Santos ve Cristian eski arkadaşlarım. Bunun için F.Bahçe'ye gelmemle ilgili problem yok." dedi.

İşte transferin gündemindeki isim Dentinho'nun açıklamaları:

“Şu anda bana gelen resmi bir durum yok. Ama kulübüme Fenerbahçe'den teklifler geldiğini biliyorum. Daha başkan beni çağırıp bu konu hakkında konuşmadı. Menajerim Fenerbahçe'nin beni istediğini söyledi. Ben de bunu duyunca Roberto Carlos ile konuştum. Oldukça olumlu şeyler söyledi. Özellikle İstanbul ve Türkiye ile ilgili. Hayatın oldukça güzel ve renkli olduğunu, futbolun 1 numaralı spor olduğunu, kulüpler arasındaki rekabetin üst seviyede olduğunu ifade etti. Ayrıca taraftarların aynı Brezilya'daki gibi oldukça sıcak ve ateşli olduğundan bahsetti. Carlos'tan çok olumlu bilgiler aldım.”

Haberin Devamı

"GELİRSEM SIKINTI ÇEKMEM"

Türkiye'de oynayan çok sayıda Brezilyalı olduğunu bildiğini de belirten Dentinho, “Santos ve Cristian eski arkadaşlarım. Bunun için F.Bahçe'ye gelmemle ilgili problem yok. Eğer kulüpler anlaşırsa ben gelmeye hazırım. Ancak Corinthians'ın da bu sezon hedefleri büyük. Copa Libertadores'i kazanmak istiyoruz. Kulüp bırakır mı bilemem. Bunlar benim dışımda konular. Anlaşılırsa ve benim için de iyi bir kontrat olursa Fenerbahçe'ye gelmeye hazırım” ifadesini kullanarak transferine yeşil ışık yaktı.

Dentinho kimdir?
Tam adı:
Bruno Ferreira Bonfirm
Doğum Tarihi: 19.01.1989
Doğum Yeri: Sao Paulo
Ülkesi: Brezilya
Yaşı: 21
Boyu: 1.75
Kilo: 72
Mevkii: Forvet
Kulübü: Corinthians (131 maç, 41 gol)

DİĞER HABERLER

  

  

  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!