Denk: Eksiklerimizi gidereceğiz

Güncelleme Tarihi:

Denk: Eksiklerimizi gidereceğiz
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2011 11:56

Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligi'nin yeni takımı Homend Antakya Belediyespor'un genel menajeri Mahmut Denk, BOTAŞ CUP'a katılarak maç eksikliğini gidereceklerini söyledi.

Haberin Devamı

Ceyhan Belediyespor ile yaptıkları hazırlık maçının çok yararlı geçtiğini belirten Denk, yaptığı açıklamada, komşu illerin takımlarıyla özel maçlara devam edeceklerini, ABD'li oyuncu Crystal Smitth'in haftaya, diğer yabancıların ise ekim ayının ilk haftasında antrenmana başlayacaklarını, gerekli işlemleri başlattıklarını, uçak biletleri aldıklarını söyledi.

Yaklaşık bir aydır hazırlık çalışmalarını Yayladağı ilçesindeki ormanlık alanda krosla, Antakya Spor Salonu'nda da teknik ve taktik çalışmayla sürdürdüklerini ifade eden Denk, şöyle devam etti:

“Bu sezon ilk özel maçımızı Ceyhan Belediyespor ile yaptık. Hazırlık maçı çok yararlı geçti. Yeni transfer ettiğimiz Türk oyuncuları tanımak açısından çok iyi oldu. Maçtan önce ve sonra bizlere her türlü kolaylığı sağlayan ve iyi bir konukseverlik sergileyen Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'ye teşekkür ederiz. Antrenörümüz Levent Deringöl, 2 yeni transfer düşünüyor. Yönetim kurulu da buna sıcak bakıyor. Hedefimiz ligi iyi bir yerde tamamlamak.”
ABD'li 4 oyuncunun gelmesini beklediklerini belirten Denk, “BOTAŞ Spor'un Adana'da geleneksel olarak düzenlediği ve 8 takımın bulunacağı BOTAŞ CUP'a katılarak maç eksikliğini gidereceğiz” diye konuştu.

Denk, 21 Eylül Çarşamba günü İstanbul'da sponsor kuruluş “HOMEND” in tanıtım toplantısına katılacaklarını da sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!