Denizlispor'un Samsun keyfi:4-1

Güncelleme Tarihi:

Denizlisporun Samsun keyfi:4-1
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2001 16:11

Süper Lig'de Denizlispor, Samsunspor'u 4-1 mağlup etti. Denizli Atatürk Stadı'ndaki maçın ilk yarısısında Timuçin ve Coulibaly (2) ile 3-0'lık farkı yakalayan evsahibi ekip, Doğan Seyfi ile 89. dakikada bir gol daha bularak maçtan 4-1 galip ayrıldı. Samsunspor'un tek golünü, Ertuğrul kaydetti.

Haberin Devamı

Samsunspor karşısında oyuna hızlı başlayan Denizlispor,  orta alan üstünlüğünü ele aldı ve ilk yarıda 3 gol bulurken, 2 pozisyonda da direkleri geçemedi. Samsunspor ise erken yediği golün ardından direncini kaybetti.

Ä°LK YARI

8. dakikada Coulibaly`nin ara pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Timuçin, düzgün bir vuruşla topu ağlara yolladı: 1-0.

13. dakikada Ali Tandoğan'ın kullandığı serbest vuruşta Allum'un göğsünden seken topu Coulibaly kafayla Samsunspor filelerine gönderdi:2-0.

22. dakikada Levent'in pasına hareketlenen Coşkun'un ara pasıyla buluşan Coulibaly'nin şutunda top üst direkten geri döndü.

25. dakikada bu kez Muzaffer'in pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Coşkun sert vurdu ve top yan direkten oyun alanına döndü.

27. dakikada hakeme itiraz eden Serkan Karababa sarı kart gördü. Kararı bu kez alkışla protesto eden Serkan Karababa önce ikinci sarı kartı, sonra da kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Haberin Devamı

44. dakikada Denizlispor'un üçüncü golü geldi. Ali Tandoğan'ın ortasında Timuçin bekletmeden uygun durumdaki Coulibaly'e topu aktardı. Bu oyuncu plase bir vuruşla ilk yarı sonucunu belirledi: 3-0.

Ä°KÄ°NCÄ° YARI

Ä°kinci yarıya Mehmet Nas'ın yerine Phiri'yi  oyuna alarak baÅŸlayan Samsunspor, 10 kiÅŸi oynamasına karşın orta alan üstünlüğünü ele geçirdi ve Denizlispor kalesinde etkili oldu.Â
    Skoru korumaya yönelik bir oyun anlayışı sergileyen Denizlispor ise son bölümde bir gol daha buldu.

65. dakikadaki Samsunspor atağında, Müslim'in ortasında Denizlispor defansı topa müdahale edemeyince Ertuğrul düzgün bir vuruşla takımının golünü kaydetti ve farkı ikiye indirdi: 3-1.

67. dakikada Denizlispor'dan Levent, sarı kart gördü.

75. dakidada Denizlispor kalecisi Abdoullaye'nin ceza alanı ön çizgisinde olduğunu gören Ertuğrul,
orta alandan topu kaleye gönderdi.Top az farkla üstten auta gitti.

77. dakikada İlyas'ın sol kanattan taşıdığı topu Coulibaly kafaylakaleye gönderdi. Meşin yuvarlak az farkla auta çıktı.

81. dakikada Denizlispor'da Coşkun çıktı, Doğan Seyfi (xx) girdi.

Haberin Devamı

89. dakikada Coulibaly, sol kanattan getirdiği topu Doğan Seyfi'nin önüne bıraktı. Doğan Seyfi şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 4-1.

Stat: Atatürk

Hakemler: Cüneyt Çakır, Murat Şahin, Evren Dölek

Denizlispor: Abdoullaye, Veysel, Tolunay, Hakan, AliTandoÄŸan, Levent, Hasan,

Muzaffer, Timuçin, Coulibaly, Coşkun

Samsunspor: Allum, Kenan, Serkan Karababa, Baidoo, Müslimx, Mehmet Nas, Serkan Dökme, Ben Ofosu, Celil, Ertuğrul, Mehmet Yılmaz

Goller: Dk. 8 Timuçin, Dk. 13 ve 44 Coulibaly, Ertuğrul Dk.65, Doğan Seyfi, Dk.89

Sarı Kartlar: Dk. 33 Hakan, Dk. 37 Veysel (Denizlispor)

Kırmızı Kart: Dk. 27 Serkan Karababa (Samsunspor)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!