Denizlispor'a Azeri savunmacı

Güncelleme Tarihi:

Denizlispora Azeri savunmacı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2012 16:07

PTT 1. Lig'de 1461 Trabzon'a 2-1 mağlup olan Denizlispor'un kulüp başkanı Süleyman Urkay, yenilginin sürpriz olmadığını söyledi.

Urkay, gazetecilere yaptığı açıklamada, aldıkları mağlubiyetin fazla büyütülmemesi gerektiğini, her ekibin ilk haftalarda bu tür sonuçlarla karşılaşabileceğini belirtti.
1461 Trabzon maçında yapılan basit hatalar sonucunda sahadan mağlup ayrıldıklarını kaydeden Urkay, “Takımımızın kapasitesi belli. Sahadan 3 puanla ayrılmak için bu kapasitenin üzerine çıkmamız gerekiyor. Bunu başaramayınca mağlubiyet geldi. 1461 Trabzon mağlubiyeti benim için sürpriz olmadı” dedi.

Urkay, kulübün ekonomik durumu nedeniyle fazla transfer yapamadıklarını, fakat teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda futbolcu transferlerini gerçekleştirdikleri ifade etti.

Sağ kanada bir oyuncu transfer etmek için bazı futbolcular ile görüşmelerin sürdüğünü kaydeden Urkay, “Bunun dışında bir süredir görüştüğümüz defans oyuncusu Azeri Rail Malikov'la en kısa sürede masaya oturup sözleşme imzalayacağız. Osman Bozkurt'un da hazır hale gelmesiyle özellikle forvet hattımız biraz daha güçlenecek” diye konuştu.

Denizlispor, 3 Eylül Pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına yarın başlayacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!