Denizlispor 1 puan'a üzüldü

Güncelleme Tarihi:

Denizlispor 1 puana üzüldü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2016 14:13

Denizlispor 1 puan'a üzüldü

Haberin Devamı

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, (DHA)- TFF 1'inci Lig'de Yeni Malatyaspor'la evinde 1-1 berabere kalarak 3 haftada 4 puana ulaşan Denizlispor'da Teknik Direktör Selahattin Dervent, kazanmayı çok istediklerini ancak başaramadıklarını söyledi.
Evlerinde oynadıkları tüm maçlarda galibiyeti hedeflediklerini, sahaya daha ofansif bir kadro sürdüklerini belirten Selahattin Dervent, "Maç boyunca galibiyeti istedik, 3 puan için oynadık. Son dakilalarda kaçırdığımız gol de bunun kanıtı. Maçtan 3 puanla ayrılabilirdik ama olmadı" ifadelerini kullandı.
Dervent, "İlk yarıda istediğimiz oyunu oynayamadık ama ikinci yarıya daha iyi başladık. Gücümüz yettiğince galibiyeti yine aramaya çalıştık. Değişikliklerin de olumlu olduğunu düşünüyorum. Değişikliklerin zamanlaması da yerinde oldu. Sonuçta 1 puan aldık. Bundan sonraki maçlarımızda yine 3 puan için mücadele edeceğiz" diye konuştu. Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz da maçta kendisine edilen küfürlere tepki göstererek, "Hayatımda yemediğim küfrü Denizli'de yedim. Bunu Denizlispor gibi UEFA görmüş köklü camianın taraftarına yakıştıramadım" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!