Denizli'nin güzellikleri belgelendi

Güncelleme Tarihi:

Denizlinin güzellikleri belgelendi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2017 17:11

Denizli'nin güzellikleri belgelendi

Haberin Devamı

DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 3. Ulusal Fotoğraf Yarışması'nda jüri değerlendirmesini tamamladı ve dereceye girenler açıklandı. Dört kategoride düzenlenen yarışmada Denizli'nin Partları kategorisinde Niyazi Şahin, Kırsal Yaşam kategorisinde Esma Bozkır, kentsel yaşam kategorisinde Muzaffer Murat İlhan ve antik kentler kategorisinde Ali Güven birinci oldu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin kentin birçok alanda yaşamını belgelemek ve gelecek kuşaklara aktarmak için bu yıl 3. kez düzenlediği Ulusal Fotoğraf Yarışması'nda sonuçlar açıklandı. Dört kategoride 3 bin 700 eserin katıldığı yarışmada, 102 eser ödüle layık görüldü. Yarışma jürisi yaptığı değerlendirme sonunda; Denizli'nin Parkları kategorisinde Niyazi Şahin, Denizli'de Kırsal Yaşam kategorisinde Esma Bozkır, Denizli'de Kentsel Yaşam kategorisinde Muzaffer Murat İlhan ve Denizli'nin Antik Kentleri Kategorisi'nde Ali Güven'in eserleri birinci oldu. Yarışmanın sonuçları Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin internet sitesinden açıklanırken, birincilere 4 bin, ikincilere 3 bin, üçüncülere 2 bin ve mansiyonlara ise 500'er lira ödül verilecek. Yarışmanın ödül töreni ve sergisi 27 Eylül'de Turan Bahadır Sanat Galerisi'nde yapılacak.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan, yarışmaya eser gönderen tüm katılımcılara teşekkür etti. Denizli'nin parkları, doğal, tarihi ve kültürel güzellikleri ile kentsel ve kırsal yaşamı anlatan eserlerin çok güzel olduğunu ifade eden Başkan Zolan, "Kentimizin güzellikleri bu fotoğraf kareleriyle ölümsüzleşiyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!