Denizli'de botun alabora olması

Güncelleme Tarihi:

Denizlide botun alabora olması
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2015 16:36

- Kayıp pilotun çalışma arkadaşlarından bazıları da olay yerine gelerek arama çalışmalarına katıldı - Aydın Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Kırkaya Sarayköy'e gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı

Haberin Devamı

DENİZLİ (AA) - Sarayköy ilçesindeki Büyük Menderes Nehri'nde botun alabora olması sonucu kaybolan Kara Pilot Üsteğmen Burak İz'i arama çalışmaları sürüyor.

Jandarma Arama Kurtarma (JAK), AFAD, Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Muğla Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra bir helikopterin katıldığı arama çalışmaları devam ederken, kayıp pilotun çalışma arkadaşlarından bazıları da olay yerine gelerek arama çalışmalarına katıldı.

Aydın Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Murat Kırkaya da olay bölgesine gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kayıp Üsteğmen Burak İz'in 17 Şubat 2014'de evlendiği ve İstanbul'da bulunan eşinin beden eğitimi öğretmeni olduğu öğrenildi.

Bu arada İz'den gelecek haberi bekleyen yakınlarının, ümitli bekleyişleri sürüyor. Çalıymaları izleyen ve zaman zaman fenalaşan İz'in yakınlarına sağlık ekipleri müdahalede bulunuyor.

Haberin Devamı

Sarayköy ilçesinde ördek avlamak için Büyük Menderes Nehri'ne açılan 4 kişinin bulunduğu bot, alabora olmuştu. Bottaki İsmail, Özgür ve Önder Kaval kardeşler yüzerek kıyıya ulaşırken, 4. Kara Havacılık Alayı'nda helikopter pilotu olarak görev yaptığı ve yıllık izin nedeniyle memleketi Denizli'ye geldiği öğrenilen Kara Pilot Üsteğmen Burak İz, akıntıya kapılarak kaybolmuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!