Denizli yüzde 51 Fener’e yakın

Güncelleme Tarihi:

Denizli yüzde 51 Fener’e yakın
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2000 00:00

Haberin Devamı

Gece yarısı pazarlığı

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Mustafa Denizli için kapışıyor. Sarı lacivertliler daha önce iki kez teklif götürdükleri ve iki günden bu yana temaslarını sürdürdükleri Mustafa Denizli'den yanıt beklerken, Briegel'in görevine son veren siyah beyazlılar da Milli Takımlar Teknik Sorumlusu'nun peşine düştü. Gece yarısına kadar devam eden görüşmeler dün sabah başladı.

Beşiktaş'tan tam yetki

Hans Peter Briegel'in görevine son veren Beşiktaş Yönetim Kurulu, İtalya - Portekiz maçını izlemek için Roma'da bulunan Mustafa Denizli ile sabah saatlerinde bir telefon görüşmesi yaptı. Bu görüşmede Denizli'ye Milli Takım Antrenörü Rıza Çalımbay ile birlikte siyah beyazlı takımda tam yetki ile görev teklifi yapıldı.

ŞADAN Kalkavan evet dedi

Aynı saatlerde Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Şadan Kalkavan ve Selim Soydan biraraya geldi. Bu görüşmede, Denizli'ye sıcak bakmayan Şadan Kalkavan da ikna edildi. Öğle saatlerinde Türkiye'ye dönen Mustafa Denizli, 1907 Fenerbahçeliler Derneği'nde düzenlenen panelden sonra Yıldırım ile biraraya geldi.

FEDERASYON’DAN İzni siz alın

Görüşmede Denizli, Yıldırım'dan bu transfer için federasyondan gerekli iznin alınmasını istedi. Taraflar arasında mali yönden küçük bir pürüz kaldı. Yıldırım en kısa zamanda yönetim kurulunu toplayıp Denizli'nin şartlarını ve bu görüşmenin detaylarını anlatacak. Öte yandan Beşiktaşlı yöneticilerin de bugün Denizli ile görüşeceği sızan haberler arasında.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!