Denizli:Kolay maç yok

Güncelleme Tarihi:

Denizli:Kolay maç yok
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2001 00:00


Fenerbahçe Teknik Direktörü Mustafa Denizli, ilerleyen haftalarda ligin kaliteli takımları ile karşılaşacaklarını belirterek, "Maçların kolayı yok. Avantajımızı devam ettirme düşüncesindeyiz" dedi.
Haberin Devamı

Mustafa Denizli, Samandıra Tesisleri’ndeki antrenman öncesi düzenlediği basın toplantısında, her takımın lideri yenmek için çaba sarf edeceğini ve bunun son derece doğal olduğunu vurgulayarak, "Değerli rakiplerimiz de bu düşünce içinde mücadele edeceklerdir. Maçların kolayı yok. Yara almamak ve fire vermemek için uğraşacağız. Şartlar ne olursa olsun karşılaşmalar son derece keyifli olacak" diye konuştu.

Denizli, maç sayısı azaldıkça yollarının kısaldığını ifade ederek yol kısalırken avantajların büyümesinin, herşeyin doğru gittiği anlamına geldiğini ve avantajlarını lig sonuna kadar muhafaza edeceklerini söyledi.

KORKULARLA YAŞANMAZ
Takım olarak çıkıp her maçı kazanacakları şeklinde bir şey söylemenin mümkün olmadığını, ancak kazanmak için herşeylerini ortaya koyacaklarını belirten Mustafa Denizli, "Buna mecburuz. Rakiplerimiz de kazanmak için mücadele edecekler. Ümit ediyorumki biz yara almayız. Korkularla yaşayamayız. Korkunun ecele de faydası yoktur. Hazırlıklarımızı kazanmak için yapıyoruz" dedi.

BU TEPKİYE GEREK YOK
Adanaspor maçında taraftarların Baliç'e göterdikleri tepkiye de değine Denizli, "Yanlış yaptılar. Her futbolcu takımının başarısı için efor sarf eder. Futbolcunun başarısız olabileceği günler de vardır. Böyle bir tepki ortaya koymaya gerek yok. Taraftarlar o konuda biraz daha anlayışlı olabilirler." dedi.

"KİMSEYİ BIRAKMAK İSTEMİYORUM"
Denizli ayrıca, sezon sonunda mevcut kadrodan kimseyi bırakmak istemediğini tekrarlayarak, kendisinin istemesi halinde Baliç’in de transferini isteyeceğini söyledi.

ÖZAYDIN AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI
Dün vefat eden Fenerbahçe Kulübü’nün eski başkanlarından Hasan Özaydın için taziye dileklerinde de bulunan Denizli, "Fenerbahçe ve Türk futboluna büyük hizmetleri bulunmuştur. Ülke futbolunun başı sağolsun. Camiaya ve ailesine baş sağlığı diliyorum" dedi.

DENİZLİ HAZIRLIKLARI
Fenerbahçe, hafta sonu deplasmanda Denizlispor ile yapacağı maçın hazırlıklarına, bugün yaptığı idmanla devam etti.

Teknik Direktör Mustafa Denizli yönetimindeki 1,5'lik çalışmada futbolcular, koşu, dar alanda minyatür kale ve yarı saha çift kale maç yaptılar.

Antrenmana, saktalığı süren Ogün, hafif sakatlığı bulunan Serhat ve genç milli takım kampında bulunan kaleci Recep katılmazken, minyatür kale maçta yer alan Abdullah ve Rapaiç çift kale maça katılmadı ve çalışmalarını tesislerde sürdürdüler.

Ayrıca, Lazetiç ise takımdan ayrı olarak depar çalışması yaptı. (aa)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!