Denizi geçti derede boğuldu

Güncelleme Tarihi:

Denizi geçti derede boğuldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2015 13:07

Sezonun ilk maçında, Londra derbisinde Arsenal'i deplasmanda 2-0 mağlup ederek büyük sükse yapan Slaven Bilic'in takımı West Ham United, seyircisi önünde bu kez Leicester City'ye 2-1 mağlup oldu.

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi'nde aldığı kötü sonuçlar sonrasında eleştiri yağmuıruna tutulan ancak sezonun ilk haftasında, Arsenal'i deplasmanda 2-0 yenerek büyük sükse yapan West Ham United bu kez seyircisi önünde mağlup oldu.

Misafir ekip 27. dakikada Japon oyuncusu Okazaki ve 38'de Riyad Mahrez ile 2-0'ı yakalayarak Bilic'in öğrencilerine soğuk duş yaşattı. West Ham 2. yarıda toparlanmaya çalışsa ve 55'de Payet ile golü bulsa da devamını getiremedi ve sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

İlk hafta maçında seyircisi önünde 2-0'dan 2-2'yi yakalamasına rağmen eleştiri alan Everton, İngiltere Premier Lig'in 2. haftasında adeta şov yaptı. 'Maviler', Southampton deplasmanında 3-0 galip gelirken gollerde Lukaku (2)
ve genç yetenek Barkley'in imzası vardı.

Denizi geçti derede boğuldu

Everton'ın genç yeteneği Barkley, ilk hafta olduğu gibi Southampton maçında da harika bir gole imza attı.

Haberin Devamı

Sezona Manchester United mağlubiyetiyle başlayan Londra ekibi Tottenham 2. hafta da taraftarlarının yüzünü güldüremedi. Stoke City karşısında maça hızlı başlayan ev sahibi ilk yarıyı Eric Dier ve Nacer Chadli'nin golleriyle
2-0 önde kapatsa da Stoke City 78'de Arnautovic ve 83'de Mame Diouf'un golleriyle maçı 2-2 bitirmeyi başardı.

Denizi geçti derede boğuldu

Tottenham için kabus devam ediyor. İlk hafta United'a kendi kalesine attığı golle mağlup olan Londra ekibi bu kez de 2-0'lık üstünlüğünü koruyamadı ve sahadan 2-2'lik eşitlikle ayrıldı.

Premier Lig'de Cuma ve Cumartesi günü oynanan maçlarda şu sonuçlar alındı;
Southampton 0-3 Everton
Sunderland 1-3 Norwich
Swansea 2-0 Newcastle United
Tottenham 2-2 Stoke City
Watford 0-0 West Brom.
West Ham United 1-2 Leicester City
Aston Villa 0-1 Manchester United

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!