Denizde aşk

Murat Cevahir, deniz ve güneşin tadını Görkem Güzel adlı kız arkadaşı ile birlikte Bodrum’da çıkarıyor.

Maki Otel’de konaklayan sevgililer, önceki gün otelin iskelesinde deniz keyfi yaptı. Cevahir, kız arkadaşını kucağına alıp denize atlarken objektife yansıdı. Sevgililerin iskelede ve denizdeki şakalaşmaları, ortaya renkli kareler çıkardı.

İki haftadır Bodrum’da

Son olarak “Doktorlar” dizisinde Doktor Suat rolünde izlediğimiz Bekir Aksoy, iki haftadır Bodrum’da tatil yapıyor. Ünlü oyuncu, önceki gün Türkbükü’ndeki Hoca’nın Yeri adlı plajda görüntülendi. Dizideki rol arkadaşı Melike Güner ile yaşadığı ilişkiyi geçtiğimiz aylarda noktalayan Aksoy’un yanında bir kız arkadaşı vardı.

Arka Sıradakiler’in güzeli tatilde

“Arka Sıradakiler” dizisinin oyuncularından Deniz Sarıbaş, tatilini arkadaşlarıyla birlikte Bodrum’da geçiriyor. Dizide canlandırdığı Sibel karakteriyle yıldızı parlayan genç oyuncu, önceki gün Bianca Beach’te denize girip güneşlendi. Sarıbaş, düzgün fiziğiyle dikkat çekti.

Reina’da eğlendi

Eğitimini Amerika’da sürdüren Yağmur Ünal, sık sık İstanbul gecelerinde boy gösteriyor. Ünal, önceki gece arkadaş grubuyla birlikte Reina’da eğlendi. Genç kız, gecenin geç saatlerine kadar kaldığı mekândan cep telefonuyla konuşarak çıktı. Telefondaki kişiyle keyifli bir konuşma yapan Ünal’ın alkollü olduğu gözlendi.

Jet-ski keyfi

Beşiktaş’ın eski başkanı Serdar Bilgili’yle yaşadığı ilişkiyle adını duyuran Selin İmer, bir süredir Bodrum’da. İmer, önceki gün arkadaşı Sinem Aslanoğlu ile Lola Beach’te jet-ski’ye bindi. İkili, jet-ski keyfinin ardından işadamı Talip Öztürk ile birlikte objektife yansıdı.

Bikinili poz vermedi

Tatil için Bodrum’u tercih eden ünlüler arasında, Grek müziğin ünlü ismi Ziynet Sali de yer alıyor. Teras Su Otel’de konaklayan şarkıcı, Su Beach’te görüntülendi. Ünlü şarkıcı, bikinisinin üzerine giydiği beyaz tuniği çıkarmadı ama dolgu topuk sandaletlerini eline alıp, dizlerine kadar suya girdi ve basın mensuplarına poz verdi.

Yeni yaşını kutladı

Fenerbahçeli futbolcu Deniz Barış, 32’nci yaş gününü Sevgili Residence’ın bahçesinde kutladı. Partide kız arkadaşı Esra ve takım arkadaşları Barış’ı yalnız bırakmadı. Özer Hurmacı, Gökçek Vederson, Volkan Babacan, Önder Turacı, Ali Bilgin ve Fabio Bilica’nın yanı sıra Fenerbahçe kulübünün tercümanı Samet Güzel ve Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Karasu da doğum gününe katılanlar arasındaydı.

Gözler üzerinde

Ivana Sert, eşi Yurdal Sert ve oğlu ile çıktığı Bodrum tatiline devam ediyor. İstanbul gecelerinde iddialı kıyafetleri ve aksesuvarlarıyla beğeni toplayan Sert, Bodrum plajlarında da kendi tasarladığı bikinilerle boy gösteriyor. Önceki gün Ship A Hoy’da objektiflere takılan Ivana Sert, renkli pullarla süslü mayokinisiyle yine dikkat çekti.
Yazarın Tüm Yazıları